Ελένη Φουρέιρα: Λικνίζεται στους ρυθμούς του Fuego βάζοντας φωτιά στη σκηνή του Shamone

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη στιγμή που η queen της pop στην Ελλάδα, Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στη Λισαβόνα και να τραγουδήσει το  Fuego σε όλο τον πλανήτη. Η Ελένη θα εκπροσωπήσει στη

Εurovision την Κύπρο και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή.

Η Ελένη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ως guest στο party που κάνει κάθε χρόνο το Shamone με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για την Εurovision και τραγούδησε το Fuego εντυπωσιάζοντας τους πάντες!

Διαβάστε Επίσης  Η παγίδα της εφορίας στην ιδιοχρησιμοποίηση και τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτων


.



Το Shamone Club γέμισε από δεκάδες Eurofans που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το ετήσιο Eurovision party με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που όμως δεν ήταν μόνος, μαζί του ήταν η Γιάννα Τερζή, η Σοφία Βόσσου, η μοναδική έως σήμερα νικήτρια της Eurovision Έλενα Παπαρίζου και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα.








Παρά τις καταπληκτικές εκτελέσεις για το «Όνειρό μου», «Άνοιξη», «My Number One» από τους αντίστοιχους καλλιτέχνες, την παράσταση έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego».
Η Ελένη παρουσίασε στο Αθηναϊκό κοινό το Fuego, live επί σκηνής. Φυσικά όλοι ξετρελάθηκαν ενώ μας έδωσε την υπόσχεση πως θα την δούμε στη Λισαβόνα όπως ποτέ στο παρελθόν.


Θυμίζουμε πως η Κύπρος διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό, 8 Μαΐου στην 19η σειρά εμφάνισης και η πρώτη πρόβα της Ελένης έχει προγραμματιστεί στη Λισαβόνα, για τις 30 Απριλίου το απόγευμα.


.




Διαβάστε Επίσης  Δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση σε 184 δήμους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *