Τι λέει ο πρώην σύντροφος της 22χρονης για το μωρό που κυοφορούσε – “Μου είπε ότι ήταν έγκυος από κάποιον που γνώρισε στο Facebook”

Νέα διάσταση στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας που αφότου γέννησε το παιδί της το σκότωσε, πετώντας το στον ακάλυπτο δίνει ο πρώην σύντροφός της.

Το ζευγάρι ήταν μαζί, όταν σπούδαζαν στην επαρχία, μέχρι που χώρισαν και η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα. Λίγο καιρό αργότερα, οι δύο πρώην σύντροφοι μίλησαν και η 22χρονη του αποκάλυψε το μυστικό της, όπως και ότι γνώρισε τον πατέρα του παιδιού της μέσω Facebook.


.

«Μου είπε ότι είναι έγκυος από ένα νεαρό που τον γνώρισε στο Facebook»
«Όταν χωρίσαμε κόψαμε επαφές και όταν συνομιλήσαμε μετά από κάποιους μήνες, μου είπε με χαλαρό ύφος ότι είναι έγκυος. Και μάλιστα από έναν νεαρό που τον είχε γνωρίσει το καλοκαίρι μέσω facebook
Εγώ αρχικά δεν την πίστεψα γιατί μου μιλούσε και ήταν πολύ χαλαρή», περιγράφει ο νεαρός , μιλώντας στο protothema.gr.
Όπως έμαθε στη συνέχεια, ο πατέρας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας, γνώριζε την κατάστασή της, αλλά εξαφανίστηκε και την παράτησε.
«Στη συνέχεια της συζήτησής μας, την ρώτησα ευθέως « ο πατέρας του μωρού, γνωρίζει ότι είσαι έγκυος;» και μου λέει : « ναι ,το γνωρίζει αλλά εξαφανίστηκε και με παράτησε» αυτό μου είχε αναφέρει κι από τότε δεν είχαμε καμία συνομιλία».
«Δεν είμαι εγώ ο πατέρας»
Ο νεαρός αποκλείει σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος ο πατέρας του άτυχου βρέφους, καθώς, όπως εξηγεί, δεν προκύπτει από τις ημερομηνίες.
«Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να είμαι εγώ ο πατέρας και να μου το έκρυψε. Αν βάλω κάτω τις ημερομηνίες, δεν βγαίνει με τίποτα. . Δεν έχω καμία ανάμειξη σε αυτή την υπόθεση», εξηγεί.
Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος, στο απολύτως υποθετικό σενάριο που ήταν πατέρας του μωρού και το μάθαινε, δεν θα αποποιούταν των ευθυνών του. «Αν ήμουν εγώ ο πατέρας του μωρού και μου έλεγε ότι είναι έγκυος, εγώ προσωπικά δεν θα της έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει, ούτε θα την παρατούσα . Το ξαναλέω ότι μιλάμε υποθετικά πάντα και αυτό το θέμα είναι πραγματικά πολύ σοβαρό και πολύ λεπτό», επισημαίνει.
«Μόλις έμαθα αυτό που έκανε στο μωρό, πραγματικά σοκαρίστηκα»
Ο πρώην σύντροφος της 22χρονης περιγράφει μάλιστα το σοκ που βίωσε όταν έμαθε την τραγική κατάληξη της εγκυμοσύνης, ενώ διαφώνησε πλήρως με τους χειρισμούς της.
«Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι έκανε αυτό που έκανε στο μωρό , πραγματικά σοκαρίστηκα. Για μένα δεν το χειρίστηκε καθόλου σωστά το θέμα γιατί έπρεπε να είχε ενημερώσει πρώτα τους γονείς της και τη μάνα της και τον πατέρα της. Θυμάμαι ότι μου είχε πει πως είχε ενημερώσει μόνο τον πατέρα του μωρού και στη μαμά της δεν είχε πει απολύτως τίποτα ».
«Αρχικά δεν γνώριζε κανείς ότι ήταν έγκυος»
Σύμφωνα με τον πρώην σύντροφο της κοπέλας, κανείς από το ΤΕΙ όπου σπούδαζε δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της. Η 22χρονη μια μέρα απλά εξαφανίστηκε και παράτησε τις σπουδές της.
«Αρχικά δεν γνώριζε κανένας ότι ήταν έγκυος γιατί έφυγε ξαφνικά από τη σχολή και τη χάσαμε. Παράτησε τις σπουδές της και μας είπε ότι δεν της αρέσουν οι σπουδές εδώ στην επαρχία. Από ότι έμαθα πολύ αργότερα πήγε σε κάποιο ΙΕΚ στην Αθήνα για να ξεκινήσει και πάλι τις σπουδές της», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Είχαμε σχέση περίπου ένα χρόνο»
Ο νεαρός φοιτητής μάλλον έπεσε από τα σύννεφα, καθώς για όσο διάστημα διατηρούσε δεσμό με την κοπέλα, δεν είχε κανένα δείγμα περίεργης συμπεριφοράς.
«Είχαμε σχέση περίπου ένα χρόνο με την κοπέλα και την είχα γνωρίσει μέσω μιας κοινής μας φίλης. Δεν είχε κάποια περίεργη συμπεριφορά, ήταν πολύ καλή κοπέλα όσο καιρό ήμασταν μαζί. Εγώ όταν τη γνώρισα έκανα την πρακτική στη σχολή μου ενώ αυτή μόλις ξεκινούσε τις σπουδές της», εξηγεί.
πηγή:iellada.gr/
Διαβάστε Επίσης  Αλόννησος, ο παράδεισος των Σποράδων

Αφήστε μια απάντηση