Πυροδοτούν ένταση οι Τούρκοι: “Οι θρασύτατες,απερίσκεπτες και κακομαθημένες συμπεριφορές θα κάνουν τους Έλληνες να αισθανθούν το χαστούκι της Τουρκίας”

Πυροδοτούν ένταση οι Τούρκοι

Νέα «φωτιά» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βάζουν οι δηλώσει του προέδρου του Κόμματος της «Μεγάλης Ενότητας» (ΒΒΡ) Μουσταφά Ντεστιτζί, ο οποίος αναφερόμενος στην ύψωση
της ελληνικής σημαίας στην βραχονησίδα Ανθρωποφάς και άλλες ακόμη τέσσερις αλλά  κυρίως στους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι κατέβηκε μετά από επιχείρηση της τουρκικής SAT δήλωσε:


.

«Η Τουρκία σήμερα έπραξε τα δέοντα και από τώρα και μετά κανείς να μην αμφιβάλλει πως με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα θα πράττει τα δέοντα και στο μέλλον.Έρχεται η μέρα που οι Έλληνες θα αισθανθούν στα πρόσωπά τους  με πολύ σφοδρό τρόπο, το χαστούκι  της Τουρκίας.»!

Διαβάστε Επίσης  Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 20 ασθενοφόρα από τον TAP

Ο Ντεστιτζί ανέφερε πως η Τουρκία περνά μέσα από έναν κύκλο φωτιάς και υπογράμμισε πως η Ελλάδα προκαλεί στην θάλασσα του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος του ΒΒΡ  ανέφερε τα εξής:

«Αυτές οι θρασύτητες, οι απερισκεψίες και οι κακομαθημένες συμπεριφορές της Ελλάδας , έχουν ξεπεράσει πια το σημείο της ανοχής. Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας.

Η Τουρκία σήμερα έπραξε τα δέοντα και από τώρα και μετά κανείς να μην αμφιβάλλει πως με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα θα πράττει τα δέοντα».

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα μαλλιών με μέλι – Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο

Πιστεύουμε απόλυτα πως όπως μέχρι τώρα ανταπέδωσε σε προσπάθειες σαν και αυτήν, το ίδιο θα κάνει και από τώρα και μετά. Ούτε η Ελλάδα, ούτε άλλος είναι σε θέση να παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Καλούμε την Ελλάδα να μένει μακριά από αυτό το περιβάλλον της έντασης. 

Διαφορετικά είναι σαφή και ξεκάθαρη η απάντηση που θα δώσει η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το ξέρει αυτό καλύτερα από άλλες χώρες.»

Αφήστε μια απάντηση