Κάντε μόνη σας καθαρισμό προσώπου, στο σπίτι

Θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και φυσικά ξεκινάτε από το πρόσωπό σας προσφέροντάς του
έναν καθαρισμό. Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε μόνη σας να κάνετε έναν πολύ καλό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι. Για να δούμε τα βήματα που πρέπει ν΄ακολουθήσετε


.



BHMA 1


Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα βαμβάκι και λίγο γαλάκτωμα καθαρισμού για ν΄αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ.


ΒΗΜΑ 2


Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα προτιμήστε απιονισμένο αυτό που χρησιμοποιούμε στο σίδερο και βράστε το. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μέσα και λίγο χαμομήλι που είναι καταπραϋντικό.


ΒΗΜΑ 3


Μόλις βράσει, σκύψτε πάνω από την κατσαρόλα κι έχοντας μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας,για να μην φεύγουν οι υδρατμοί, μείνετε για περίπου 10 με 15 λεπτά.


ΒΗΜΑ 4


Τελειώσατε; Τώρα σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα και με τα δάχτυλά σας, όχι με τα νύχια σας προσοχή, απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα πιέζοντας δεξιά κι αριστερά το δέρμα σας.


ΒΗΜΑ 5


Το πρώτο μέρος του καθαρισμού με ατμό τέλειωσε και τώρα ήρθε η ώρα της απολέπισης. Περάστε σε όλο σας το πρόσωπο ένα προϊόν απολέπισης ή αυτό που έχετε φτιάξει μόνη σας κι αφού κάνετε ελαφρύ μασάζ, ξεβγάλτε.


ΒΗΜΑ 6
Και τώρα θα βάλετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Έχετε αγοράσει μία από το φαρμακείο ή από το κατάστημα καλλυντικών ή θα φτιάξετε μία μόνη σας.


ΒΗΜΑ 7


Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και περάστε το με αμυγδαλέλαιο ή ροδόνερο.
Απλώστε στο πρόσωπό σας την κρέμα ημέρας ή νυκτός.

Διαβάστε Επίσης  Ο Κύριος πέθανε για χάρη σου, κι εσύ Τον περιφρονείς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *