Υψηλές θερμοκρασίες και συννεφιά σήμερα

Υψηλές θερμοκρασίες και νεφώσεις αναμένεται να έχουμε σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ από το
απόγευμα θα επικρατήσουν ασθενείς βροχοπτώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες, είναι η πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου.


.

Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Στα νησιά Ιουνίου, την Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και από τις απογευματινές ώρες στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασια από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Γενικευμένη αστάθεια με βροχές και καταιγίδες

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η 8ερμοκρασια από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία και από τα βόρεια αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα πυκνώσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασια από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *