fiftififti

Συνταγές Μαγειρικής,Φυσικές θεραπείες & Ομορφιά

Δείτε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

/
/
/
2 Views

Από 27 έως 3/12/2017

ΚΡΙΟΣΕλεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιείς, το τρίγωνο της με τον Ήλιο θα αναπτερώσει το ηθικό σου, θα σε ενισχύσει με αισιοδοξία. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη ανάγκη σου θα είναι η αναζήτηση και η περιπέτεια, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Αυτή τη φορά μάλλον θα φέρεις αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό άστατη θα κάνουν τη συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να διχαστείς και να προβληματιστείς, έρχονται αναθεωρήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις, προσπάθησε να ελέγξεις τις κουβέντες σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και της Αφροδίτης στον Τοξότη σου φέρνουν ένα πολύ ευχάριστο άνοιγμα που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα. Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σε ωθήσουν να στοχεύσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκδηλωθείς με ειλικρίνεια. Εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση προσπάθησε να κινηθείς πριν τις δυο Δεκεμβρίου. Από τις τρεις του Δεκέμβρη ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις, το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ενδεχομένως να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου, καλό θα είναι να αποφύγεις την επιπόλαιη ή παρορμητική στάση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στην αντιδραστικότητα σου, το νου σου να μην φέρεις μέσα στη σχέση σου ανακατωσούρες και μπερδέματα. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, θα εστιάσεις στην συναισθηματική όψη τον καταστάσεων. 


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό, και εστιάζεις την προσοχή σε καινούργιες γνωριμίες. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στις εξάρσεις και στις αντιθέσεις, νευρικότητα θα έχει η στάση σου καλό θα είναι να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου προκαλέσει ανησυχία, σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τις ακραίες αναζητήσεις, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία η στιγμή δεν ενδείκνυται για συζητήσεις ή για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα ανανεώσει τη διάθεση σου, θα σε ξεσηκώσει η είσοδος της στους Διδύμους, η κοινωνικότητα σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία προσιτή και δεχτική θα κάνουν τη στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη ίσως να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης από πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις ή αποφάσεις.

Σε σχέση. Διχοτομημένη θα είναι η εβδομάδα σου, αλλιώς θα ξεκινήσει, αλλιώς θα τερματίσει. Τις πρώτες μέρες με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη θετική θα είναι στάση σου, αναζωογονητικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου. Στο κλείσιμο του εξαήμερου με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, λανθασμένες ή παραποιημένες πληροφορίες θα λάβεις για ένα ζήτημα, θα υπάρχει κίνδυνος να αρπαχτείς με το ταίρι σου. 


ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου, η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα δώσεις έκταση στα ανοίγματα που θα προκύψουν. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα παίρνεις την απόφαση να φανερώσεις με ειλικρίνεια τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό σκαμπανεβάσματα θα εμφανίσεις, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, οι επιθυμίες σου δεν θα είναι καθόλου σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα επαναστατήσεις στα δεδομένα, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία τα λόγια σου ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως σκεπτόμενα, το νου σου να μη μετανιώσεις γι αυτά που θα πεις στο ταίρι σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη έρχονται νέα ανοίγματα, οι επαφές που θα προκύψουν θα σε ανανεώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα συνειδητοποιείς και κατανοείς, αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό και αισθάνεσαι κάποιες καταστάσεις πιεστικές, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές, η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Δίδυμους δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ακούσεις πρόταση για ταξιδάκι, θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Αν επιθυμείς να βάλεις τέλος στο απογοητευτικό παρελθόν η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα σου φέρει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον δρόμο σου. Θα σου δοθεί άνοιγμα να διαγράψεις, να ξεχάσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου μπροστά. Για εσένα που προσμένεις επανασύνδεση, με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην παρεξηγήσεις τις πληροφορίες που θα λάβεις, σε συμβουλεύω να μην βιαστείς να απογοητευτείς.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και στην συνέχεια στον Ταύρο είναι πολύ πιθανόν να σκεπτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου, οι πράξεις σου θα είναι στοχευμένες. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διαισθανθείς και να μην πέσεις σε λάθη. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα καταφέρεις να πάρεις τα πάνω σου, εσύ που απογοητεύτηκες από την προηγουμένη σου σχέση τώρα θα ισορροπήσεις συναισθηματικά, έρχονται αναζωογονητικά γεγονότα. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ακολούθα τη διαίσθηση σου, οι εσωτερικές σου εκλάμψεις θα είναι η σωστή κινητήρια δύναμη. Με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα σε μπερδέψουν οι βλέψεις ενός συγκεκριμένου ατόμου, προσπάθησε να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.

Σε σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη τωρινή εβδομάδα, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις, η αντιδραστικότητα σου ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε παθιασμένες ενέργειες με κατάληξη τις έντονες συναισθηματικές δονήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους διχασμό θα φέρει στη σκέψη σου, διλλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Σε περίπτωση που μπερδευτείς, με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμώνεις και δραστηριοποιείσαι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, είναι πολύ πιθανόν ένα καινούργιο άτομο να βάλεις στο στόχαστρο σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στο ζώδιο σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία τα λόγια που θα ακούσεις από πρόσωπο που υπάρχει αμοιβαία έλξη θα μπερδέψουν την καρδιά σου, η μεταξύ σας κατάσταση ίσως να αργήσει λίγο να ξεκαθαριστεί.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό σε συμβουλεύω να τον αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου. Νευρά και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις κόντρες και να εστιάσεις στην μεταξύ σας έλξη. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις, προσπάθησε να κινηθείς ξέγνοιαστα και ανέμελα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα είναι η σκέψη σου, δεν θα αφήσεις τυχόν ανασφάλειες να σε πάρουν από κάτω. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη κοινωνική θα κάνει τη στάση σου, εξωστρέφεια θα σε χαρακτηρίζει, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, στην προκειμένη φάση θα κάνεις πολύ καλά να εμπιστευτείς το ένστικτο σου.

Σε σχέση. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό επαναστατική και απαιτητική θα κάνει τη στάση σου, προσοχή στις υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος με τη συμπεριφορά σου να δημιουργήσεις μια μικρή κρίση μέσα στη σχέση σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε παρακινήσει να αλλάξεις τα ανιαρά δεδομένα. Ο Ερμής στον Τοξότη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σε περίπτωση που οι απόψεις με το ταίρι σου αντικρουστούν προσπάθησε να μην τεντώσεις το σκοινί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα σε εφοδιάσει με αισιοδοξία, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να κατακτήσεις. Είτε κινηθείς προς την επανασύνδεση, είτε προς την νέα γνωριμία, να ξέρεις που θα έχεις την ψυχική δύναμη και την κατάλληλη ελκυστικότητα για να φέρεις το αποτέλεσμα εκεί που εσύ επιθυμείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσπάθησε να αποφύγεις τις υποσχέσεις.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό η στάση σου θα γίνει κάπως ανεξάρτητη, ελευθερία κινήσεων θα αναζητήσεις, ορμητικότητα θα έχουν οι ενέργειες σου. Το νου σου στην αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, κοντραρίσματα θα προκύψουν, προσοχή στις υπερβολές και στις εκρήξεις. Μπερδεμένες επιθυμίες θα φέρουν αστάθεια στη συμπεριφορά σου, ωστόσο με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπερισχύσει η ωριμότητα, θα καταφέρεις να προσανατολιστείς και να κατασταλάξεις.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και σε τρίγωνο με τον Ήλιο ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, οι μεταξύ σας επαφές θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε ωθήσει στο να αφήσεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να κινηθείς με στόχο και αισιοδοξία. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται έναρξη καινούργιας αρχής, ωστόσο με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να μην βιαστείς να μιλήσεις για μελλοντικά θέματα.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Η παρορμητικότητα σου καθώς και η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ασυνήθιστες. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχει θετική επιρροή επάνω σου, θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να κατευθύνεις διαισθαντικά τα γεγονότα. 


Πηγή: Myastro.gr

Διαβάστε Επίσης  Τα Cheerios έγιναν χριστουγεννιάτικα παιδικά δέντρα: Πώς να τα φτιάξετε

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :