8 ΛΕΞΕΙΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου – Στέφανος Μιχαήλ: Μιλούν για όσα θα δούμε στα καινούργια επεισόδια

8 ΛΕΞΕΙΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου – Στέφανος Μιχαήλ: Μιλούν για όσα θα δούμε στα καινούργια επεισόδιαΗ Χαριτίνη Ηλιάδου και ο Στέφανος Μιχαήλ είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του πολιτικού-κοινωνικού θρίλερ «8 ΛΕΞΕΙΣ».

Οι γνωστοί ηθοποιοί, λοιπόν, μίλησαν για την σειρά και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον και τ λεγόμενά τους έχουν ενδιαφέρον.

8 ΛΕΞΕΙΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου – Στέφανος Μιχαήλ: Μιλούν για όσα θα δούμε στα καινούργια επεισόδιαΧαριτίνη Ηλιάδου

Αρχικά, ήταν η Αγγέλα Χατζή, γυναίκα-φάντασμα, με δόλιες ενέργειες. Αργότερα, τη συ­ναντάμε ως Στέλλα Λογοθέτη, εργασιομανή και φιλόδοξη, που διατηρούσε δεσμό με τον Έκτορα, διαπρεπή δικηγόρο. Όταν εκείνος ερωτεύεται παράφορα μια άλλη γυναίκα, η Στέλλα τον βάζει στο στόχαστρο με σκοπό να μην τον αφήσει σε χλωρό κλαρί.

-Η Στέλλα είναι ο απόλυτος χαρακτήρας της αδίστακτης γυναίκας;

«Η Στέλλα έχει πολλές όψεις. Είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει μόνη της μέσα στις δυσκολίες που της έφερε η ζωή. Και ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί στην κακή της μοίρα, αντιθέτως γίνεται έρμαιο της έντονης φιλοδο­ξίας της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ: Καταιγιστικές Εξελίξεις! Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

-Βάζει τρικλοποδιές στη ζωή του Έκτορα, για να τον κερδίσει;

«Κάθε ερωτευμένη γυναίκα που δέχεται την α­πόρριψη, κάνει πολλά λάθη στην προσπάθειά της να πάρει πίσω αυτό που έχασε. Σε αυτή την παγίδα πέφτει και η Στέλλα».

-Μήπως από εκδίκηση;

«Η στάση της Στέλλας στρέφεται προς την εκδίκηση. Είναι μια γυναίκα βαθιά πληγωμένη, που δεν θέλει να επιτρέψει να έχει στη ζωή της ανθρώπους που την εκμεταλλεύτηκαν ή πλή­γωσαν τα συναισθήματά της».

-Με τις «8 λέξεις», κάνετε το πρώτο σας τη­λεοπτικό βήμα;

«Ναι, είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση».

-Η σχέση σας με το φακό;

«Στην αρχή αισθανόμουν κάπως περίεργα, αλ­λά τώρα, λόγω της καθημερινής μου τριβής, πολλές φορές ξεχνάω πως υπάρχει».

8 ΛΕΞΕΙΣ: Χαριτίνη Ηλιάδου – Στέφανος Μιχαήλ: Μιλούν για όσα θα δούμε στα καινούργια επεισόδιαΣτέφανος Μιχαήλ

-Ο Έκτορας γιατί δεν ήταν από την αρχή στη σειρά;

«Δεν ήμουν από την αρχή στις “8 λέξεις” γιατί ζήτησα να ξεκουραστώ. Στο “Τατουάζ” η πί­εση ήταν πολύ μεγάλη. Ήταν η πρώτη σειρά που έκανε 310 επεισόδια τη σεζόν, γιατί ήταν διπλά και καθημερινά».

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο

-Μερικά στοιχεία για το προφίλ του ήρωά σας;

«Ο Έκτορας έχει σπουδάσει δικηγόρος. Έχει ένα στιλ. Δεν δέχεται συζητήσεις, καθώς είναι ισχυρογνώμονας. Ξέρει πώς είναι να αγαπάς και είναι πολύ δοτικός».

-Η Στέλλα τον έχει βάλει στο στόχαστρο;

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει περάσει εύκολα στη ζωή του. Έπεσε στην αγκαλιά του Έκτορα, που της έδειξε αγάπη χωρίς να ενδι­αφέρεται για το παρελθόν της. Από τη στιγμή που εκείνος ερωτεύτηκε την Αλίκη, είναι λο­γικό η Στέλλα να θυμηθεί κάποιες παλιές της συνήθειες και να κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Δεν την κατηγορώ».

-Θα αναστατώσει εντέλει τη ζωή του;

«Η Στέλλα, όσο και να προσπαθήσει να αναστατώσει τη σχέση του Έκτορα και τη ζωή του, δεν θα τα καταφέρει».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *