8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» εισβάλει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (video)

8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» εισβάλει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου 

Απίστευτη εξέλιξη στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου 8 ΛΕΞΕΙΣ που παρακολουθούμε εδώ και λίγες μέρες στο ΣΚΑΙ.

Όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία» Κάθριν Κέλι Λανγκ (η γνωστή Μπρουκ) σε λίγες ημέρες έρχεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει γυρίσματα, καθώς μπαίνει στη σειρά 8 ΛΕΞΕΙΣ με ρόλο – έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, εδώ και δύο μήνες η ηθοποιός είχε επαφές με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη για τη συμμετοχή της στη σειρά. Η συμφωνία έκλεισε και σε λίγο καιρό η Λανγκ έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.H σταρ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο, ενώ η συμμετοχή της στις 8 ΛΕΞΕΙΣ θα διαρκέσει για αρκετά επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98

Όπως δηλώνει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Γεωργίου ανυπομονεί να ξεκινήσει αυτή τη συνεργασία ενώ ανέβασε και video της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού που μεταξύ άλλων λέει στα Ελληνικά «Γεια σου Ελλάδα, γεια σου Κέρκυρα»

Ο Ανδρέας Γεωργίου γράφει:

H Μπρουκ έρχεται στις #8lexeis !!!!!!!!!!
Andreas Georgiou Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

πηγή

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Καταγγελία – Σοκ της Ολυμπίας για τον Νικηφόρο

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *