Η νούμερο ένα φαντασίωση των ανδρών….

Η νούμερο ένα φαντασίωση των ανδρών....

Παιχνίδι ρόλων (Role-Playing Game στα Αγγλικά ή αλλιώς RPG, η παγκοσμίως διαδεδομένη
βραχυγραφία του όρου) είναι το παιχνίδι στο οποίο οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν το ρόλο φανταστικών χαρακτήρων και μέσω συνεργασίας δημιουργούν ή παρακολουθούν ιστορίες.

Οι συμμετέχοντες καθορίζουν τις ενέργειες των χαρακτήρων τους εν μέρει βασισμένοι στον σχεδιασμό του χαρακτήρα τους, και οι ενέργειες πετυχαίνουν ή αποτυγχάνουν σύμφωνα με ένα, συνήθως πολύπλοκο, σύστημα κανόνων και οδηγιών. Στο πλαίσιο των κανόνων, οι παίκτες μπορούν να αυτοσχεδιάσουν ελεύθερα οι επιλογές τους καθορίζουν την κατεύθυνση και την έκβαση των παιχνιδιών.

Διαβάστε Επίσης  Αποτελεσματικές τεχνικές για σένα που υποφέρεις από άγχος

Το παιχνίδι ρόλων, μπορεί να γίνει στο σπίτι, αλλά και εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με έρευνες το «The role playing game» εκτός σπιτιού είναι η πρώτη φαντασίωση των ανδρών.

Πώς γίνεται
Να ντυθείτε, να βαφτείτε (να γίνετε μια θεά) και να πάτε σε ένα μπαρ. Εκεί πρέπει να έχει πάει και ο σύντροφος σας, να κάτσει σε άλλο σημείο, και να σας πλησιάσει για να σας την «πέσει», σαν να μην γνωριστήκατε ποτέ. Η γνωριμία θα ξεκινήσει από την αρχή.. με φυσικούς πάντα διαλόγους. Εννοείται πως η βραδιά θα καταλήξει με «αχαλίνωτο» σεξ σε κάποιο ξενοδοχείο ή ακόμα και στις τουαλέτες του μπαρ (για τους πιο τολμηρούς).

Διαβάστε Επίσης  Απόρριψη: Τρόποι να την αντιμετωπίσετε με αξιοπρέπεια

Με τον τρόπο αυτό, πολλοί άνδρες θα μπορέσουν να ξανανιώσουν κυνηγοί και να φλερτάρουν από την αρχή την σύντροφο τους .. ανανεώνοντας παράλληλα τη σχέση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *