Γιώργος Μαζωνάκης: Καταθέτει μηνύσεις για τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο – «Το κάνει με πόνο καρδιάς»
Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, έναν περίπου μήνα μετά την περιπέτεια με το Δρομοκαΐτειο.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο γνωστός τραγουδιστής προτίθεται να προχωρήσει άμεσα σε μηνύσεις εναντίον μελών της οικογένειάς του.
Αναλυτικότερα όπως δήλωσε ο συνήγορός του, Γιώργος Μερκουλίδης στην εκπομπή Live News το μεσημέρι της Πέμπτης 11/09, την Παρασκευή θα κατατεθούν επίσημα οι μηνύσεις για τις παράνομες ενέργειες που –όπως υποστηρίζεται– οδήγησαν στον εγκλεισμό του καλλιτέχνη στο Δρομοκαΐτειο.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου θα υποβάλει μήνυση τόσο κατά των φυσικών όσο και κατά των ηθικών αυτουργών της υπόθεσης.
«Θα μηνύσουμε όσους συμμετείχαν με ψευδείς καταθέσεις που έδωσαν στο αστυνομικό τμήμα. Είναι μέλη της οικογένειάς του και μία φίλη τους. Ηθικός αυτουργός, ξέρετε πολύ καλά, τον έχω κατονομάσει.
Την αίτηση την υπέγραψε η αδερφή του, η Μαρία και απλά τα άλλα μέλη της οικογένειας –εκτός από την ηθική αυτουργό έδωσαν καταθέσεις και είπαν πως ο Γιώργος είναι επικίνδυνος…
Μην ξεχνάτε τον διασυρμό και τη συκοφάντηση που πήρε από αυτές τις ακραίες, παράνομες και άθλιες ενέργειες που έγιναν εις βάρος του. Το κάνει με πόνο καρδιάς, αλλά είναι μονόδρομος η προσφυγή στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει τον εαυτό του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μερκουλίδης, δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη.