Βίκυ Καγιά: Διακοπές στο νησί Φορμεντέρα – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

 

Βίκυ Καγιά: Διακοπές στο νησί Φορμεντέρα – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Βίκυ Καγιά: Διακοπές στο νησί Φορμεντέρα – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

 

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις διακοπές της εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα, στο νησί Φορμεντέρα της Ισπανίας.

 

Με φόντο τις Βαλεαρίδες Νήσους, το μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες από την καλοκαιρινή εξόρμησή της στο εξωτερικό.

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ανέμελα μαλλιά και μικροσκοπικό καφέ μπικίνι, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες της εγχώριας showbiz.

Διαβάστε Επίσης  Θεοφανία Παπαθωμά: Επίθεση κατά της Τσιμτσιλή και Μεσσαροπούλου: «Μη με ξαναπιάσετε στο στόμα σας!»

Η Φορμεντέρα είναι ένα από τα νησιά που ανήκουν στο σύμπλεγμα των Βαλεαρίδων νήσων, το πιο μικρό σε μέγεθος και πληθυσμό από τα τέσσερα και αυτό που βρίσκεται νοτιότερα απ’ όλα, πολύ κοντά όμως στην διάσημη Ίμπιζα.

Είναι το μοναδικό ισπανικό νησί που δεν έχει δικό του αεροδρόμιο και άρα, ο μαζικός τουρισμός δεν έχει κάνει την εμφάνιση του και ο μόνος τρόπος να φτάσεις εκεί είναι με καράβι.

Διαβάστε Επίσης  Μπο: «Φυσικά κι έχω απιστήσει! Όποιος πει το αντίθετο, είναι ψεύτης»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *