Όλγα Κεφαλογιάννη: Το καλοκαιρινό look με λινό καφτάνι στην Ανάφη

 

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το καλοκαιρινό look με λινό καφτάνι στην Ανάφη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το καλοκαιρινό look με λινό καφτάνι στην Ανάφη

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι στην Ανάφη.

 

Εκεί, την υποδέχτηκε ο δήμαρχος του νησιού Ιάκωβος Ρούσσος, ενώ συζήτησε με κατοίκους και φορείς, έχοντας ως επίκεντρο τις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού με γνώμονα τη βιωσιμότητα, την ευημερία των τοπικών κοινωνιών, τη διατήρηση και ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, καθώς και την αναβάθμιση των εμπειριών των επισκεπτών.

Διαβάστε Επίσης  Πύρρος Δήμας: Η απουσία των μεγάλων παιδιών του από τη βάπτιση της κόρης του και η αποκάλυψη για το γάμο του γιου του

 

Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή επίσκεψη, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε να φορέσει ένα λινό καφτάνι σε midi μήκος και μία πολύ ιδιαίτερη butter yellow απόχρωση, το οποίο συνδύασε με sneakers.

Κράτησε μία ψάθινη τσάντα, που είναι το hero accessory του καλοκαιριού, αλλά και ένα κίτρινο καπέλο που χαρίζει προστασία από τον ήλιο, αλλά και ξεχωριστό στυλ.

 

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το καλοκαιρινό look με λινό καφτάνι στην Ανάφη

Διαβάστε Επίσης  Νέλλη Γκίνη: «Καλύτερα να παίζεις με έναν ατάλαντο ηθοποιό, παρά με έναν ταλαντούχο με κακή συμπεριφορά»

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *