Αποκαλυπτικός ο Τζώρτζογλου: Όταν γνώρισα τη Σοφία την απήγαγα για εννιά μήνες
Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και τη στήριξη της Σοφίας Μαριόλα, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Ο ηθοποιός μάλιστα δε δίστασε να παραδεχτεί πως είχε σκεφτεί τους καλοθελητές που θα της έλεγαν ότι ήταν λάθος της να την παντρευτεί ενώ αποκάλυψε πως όταν τη γνώρισε, την… απήγαγε.
Έχεις μιλήσει και για την πολύ δύσκολη περίοδο που έζησες στην Αμερική με τον γιο σου. Τι συνέβη τότε;
Ήταν μια απόφαση που πήρα από αγάπη. Είχα πει ψέματα στην πρώην σύζυγό μου ότι είχα λεφτά. Ήθελα να κάνω πραγματικότητα το όνειρο του γιου μου, να πάει στην Αμερική όταν έγινε 16.
Δεν μπορούσα να τον στείλω σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, γιατί δεν είχα χρήματα, οπότε έπρεπε να τελειώσει εκεί το Λύκειο. Όταν φτάσαμε, μπήκα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και προσευχήθηκα: «Κάνε το για τον γιο μου». Του ζήτησα να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε. Δεν είχα σχέδιο, μόνο πίστη.
Η σύζυγός σου η Σοφία, σου έχει σταθεί σε όλα. Το ερωτικό σου παρελθόν ήταν πλούσιο ωστόσο, δεν φοβήθηκες μην φτάσουν διάφορα αρνητικά στοιχεία στ’ αυτιά της;
Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαιναν καλοθελητές και θα της έλεγαν διάφορα για εμένα. Ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να με παντρευτεί. Αλλά σκέφτηκα μέσα μου ότι αν επιμείνει σημαίνει ότι θα έχει καταλάβει αληθινά ποιος είμαι και δεν θα σταθεί στις φήμες.
Τη Σοφία, όταν την γνώρισα, την απήγαγα κανονικά. Ήρθε με ένα βαλιτσάκι και γύρισε στη μητέρα της εννιά μήνες μετά. Από την πρώτη στιγμή κοιμηθήκαμε αγκαλιά και δεν την άφησα ποτέ. Ήμασταν και είμαστε συνέχεια μαζί από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας.
Πηγή Λοιπόν