Αλεξάνδρα Ούστα: Όταν γεννήθηκε ο γιος μου γνώρισα έναν καινούργιο κόσμο
Για τον ερχομό του γιου της, τη μητρότητα και για τη σχέση με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Σαρακατσάνη μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα.
Ο ερχομός του γιου σου φαντάζομαι πως θα άλλαξε ριζικά τη ζωή σου…
Ναι, ισχύει. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου γνώρισα έναν καινούργιο κόσμο. Είχα ανιψάκι ωστόσο είναι διαφορετικό το να ζεις την καθημερινότητα με ένα πλάσμα και τώρα μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματα των άλλων μαμάδων το πώς βιώνουν την μητρότητα, τις δυσκολίες, τις χαρές και όλα αυτά.
Το παιδί σας έφερε πιο κοντά με τον σύζυγό σου Γιάννη Σαράκατσανη;
Δεν μπορώ να σου πω ότι μας έφερε το παιδί πιο κοντά. Εν γνώσει μας ήταν μια κοινή απόφαση το να κάνουμε παιδί, όχι για να καλυτερέψει τη σχέση μας. Ήταν κάτι που θέλαμε μαζί να δημιουργήσουμε γιατί γουστάραμε (γέλια).
Από εκεί και πέρα είναι μια καθημερινή πάλη, ο καθένας με τον εαυτό του και το μεταξύ μας ώστε να είμαστε «σωστοί» απέναντι στο παιδί και την οικογένειά μας και στους εαυτούς μας.
Υπάρχει στο μυαλό σας το ενδεχόμενο να μεγαλώσετε την οικογένεια σας και να αποκτήσετε ένα δεύτερο παιδάκι;
Όπως έρθουν τα πράγματα. Γενικά δεν μου αρέσει να είμαι εμμονική ούτε στο να κάνω, ούτε στο να μην κάνω. Το ένα παιδί είναι μια πίστα, τα δυο είναι σίγουρα άλλη πίστα. Όπως έρθουν.
Τι είναι αυτό που βρήκες στον σύζυγό σου και αποφάσισες να δημιουργήσεις οικογένεια μαζί του;
Ενώ είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος έχει και μια απόλυτη λογική που σε συνδυασμό με το χιούμορ του με έκανε να τον εμπιστευθώ. Ότι θα με αντέξει… Αισθάνθηκα ότι και εγώ μπορώ να τον αντέξω. Έχω θαυμασμό απέναντι σε εκείνον, μας δένει αγάπη πια, είμαστε 10 χρόνια μαζί.
Πηγή Λοιπόν