Αλεξάνδρα Νίκα: Η επικοινωνία με τον οδηγό του αυτοκινήτου που την παρέσυρε & η αποκάλυψη

 

Αλεξάνδρα Νίκα: Η επικοινωνία με τον οδηγό του αυτοκινήτου που την παρέσυρε & η αποκάλυψη

Αλεξάνδρα Νίκα: Η επικοινωνία με τον οδηγό του αυτοκινήτου που την παρέσυρε & η αποκάλυψη

 

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα έκανε βόλτα στο Κολωνάκι, όταν διασχίζοντας την Πατριάρχου Ιωακείμ, παρ’ ολίγον να παρασυρθεί από ένα αυτοκίνητο μάρκας Bentley.

 

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το απόγευμα, περίπου στις 18.30, με τον οδηγό του υπερπολυτελούς οχήματος, αντί να σταματήσει και να βοηθήσει την Αλεξάνδρα Νίκα, να πατάει γκάζι και να εγκαταλείπει το σημείο.

Διαβάστε Επίσης  Κωνσταντίνος Βασάλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Θεός με φύλαξε και δεν μορφώθηκα για να δουλέψω στη λέσχη επιστημόνων»

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μαζί της είχε και το μωρό της, τον μικρό Βασίλη Αργυρό.

Η σύντροφος του Αργυρού, παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου. H τροχαίο εντόπισε τον οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου και πρόκειται για εφοπλιστή και κατέχει το όχημα με βουλγαρικές πινακίδες. Το όνομα του είναι πλέον γνωστό στις Αρχές.

 

Σύμφωνα με την Super Κατερίνα, η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται ότι επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο εφοπλιστή, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Αργυρός, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μήνυση.

Διαβάστε Επίσης  Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού – Δείτε πώς είναι σήμερα σε ηλικία 76 ετών

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το αμάξι δεν το οδηγούσε ο ίδιος ο εφοπλιστής, ο οποίος μάλιστα μένει στο Κολωνάκι, αλλά κάποιος φίλος του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *