Χείμαρρος η Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη: «Έχει μετοχές στα τρένα και δεν το ήξερα;»

 

Χείμαρρος η Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη: «Έχει μετοχές στα τρένα και δεν το ήξερα;»

Χείμαρρος η Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη: «Έχει μετοχές στα τρένα και δεν το ήξερα;»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη από το Ντουμπάι την ημέρα που λάμβαναν χώρα οι διαδηλώσεις για τα Τέμπη.

 

«Έχει μετοχές στα τρένα η Ιωάννα (σ.σ. Τούνη) και δεν το ήξερα; Έχει κάποια συμμετοχή;

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά του – Ο ξέφρενος χορός πάνω σε σκάφος

Είχε να τσεκάρει, ας πούμε, αν δούλευαν οι γραμμές ή αν ο σταθμάρχης ήταν στη θέση του και αν τα λαμπάκια ήταν εκεί; Το οποιοδήποτε υλικό κουβαλούσε το τρένο, το έβαλε η Ιωάννα;

Η γυναίκα είχε πάει διακοπές με τους φίλους της. Δηλαδή μόνο η Ιωάννα ήταν εκείνη την ημέρα διακοπές; Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ήταν στο Σύνταγμα;».

«Δηλαδή έπρεπε η συγκεκριμένη να ανεβάσει από τις διακοπές της αυτό;

Διαβάστε Επίσης  Εύη Βατίδου: Η νέα της ανάρτηση γεμάτη νόημα – «Ας σπάσουμε εγωισμούς, όχι μόνο τσόφλια – Φέτος το φως να είναι αληθινό»

Γιατί; Αφού ήξεραν όλοι που γίνεται αυτό, απλά ήθελαν να το δουν να το κάνει η Ιωάννα. Εντάξει, κούρασαν, τους βαρεθήκαμε» πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *