Η Γη της Ελιάς: Μετά τον χωρισμό τους, τον διεκδικεί ξανά ερωτικά

 

Η Γη της Ελιάς: Μετά τον χωρισμό τους, τον διεκδικεί ξανά ερωτικά

Η Γη της Ελιάς: Μετά τον χωρισμό τους, τον διεκδικεί ξανά ερωτικά

 

Μία μεγάλη ανατροπή θα δούμε από την Ισμήνη στον τέταρτο κύκλο στη “Γη της Ελιάς” αφού μετά τον χωρισμός της από τον Κωνσταντίνο, του ζητάει να τα ξαναβρούν.

Η Ισμήνη, στα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου, έγινε έξαλλη με την γραμματέα του συζύγου της, Σοφία, μιας και έβλεπε πως εκείνη τον βλέπει ερωτικά και τον φλερτάρει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα και Καλλιόπη πιάνονται στα χέρια στη μέση του δρόμου

Η Γη της Ελιάς: Μετά τον χωρισμό τον διεκδικεί ξανά ερωτικά

Μάλιστα, η Ισμήνη θολωμένη από την ζήλεια, έδωσε τελεσίγραφο στον Κωνσταντίνο, πως αν δεν την απολύσει, θα χωρίσουν, με τον Κωνσταντίνο να προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ εκείνου και της γραμματέως.

Η Ισμήνη μάζεψε τα πράγματα της και πήγε να μείνει στον πατέρα της, Λυκούργο, ο οποίος με την σειρά του, προσπάθησε να την μεταπείσει, με αποτέλεσμα να έχουν ένα άσχημο καυγά πατέρας και κόρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στο χειρουργείο – Ο Αποστόλης τρέμει

Στον τέταρτο κύκλο της σειράς ”Η Γη της Ελιάς”, η Ισμήνη θα κάνει την μεγάλη ανατροπή. Θα νιώσει μεγάλη απογοήτευση από τους δυο άντρες, όμως θα καταλάβει πως υπήρξε άδικη μαζί τους και ειδικά με τον άντρα της τον Κωνσταντίνο. Έτσι, θα αποφασίζει να τον διεκδικήσει ξανά και να του δείξει πως είναι μετανιωμένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *