Η Γη της Ελιάς: Εφιαλτικές ώρες – Δίνουν μάχη για τη ζωή τους

 

Η Γη της Ελιάς: Εφιαλτικές ώρες – Δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Η Γη της Ελιάς: Εφιαλτικές ώρες – Δίνουν μάχη για τη ζωή τους

 

Ο Μάνος και ο Στάθης όπως είδαμε στο τέλος του 3ου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκαν μπροστά σε έναν εφιάλτη και όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο θα δώσουν μάχη για τη ζωή τους. Η Γη της Ελιάς: Εφιαλτικές ώρες – Δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Όλα ξεκινούν όταν η Αμαλία δίνει εντολή να καταστραφεί το σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της. Δυο κουκουλοφόροι την ώρα που όλοι είναι στο γλέντι του γάμου της Αθηνάς και του Τζον, πηγαίνουν και βάζουν εκρηκτικούς μηχανισμούς γύρω από το σπίτι, την ώρα μάλιστα που η Αγγελική και η Ελευθερία ήταν μέσα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα καρφώνει την Ευτυχία

Μετά από ένα τηλεφώνημα της Αγγελικούλας που ζητούσε βοήθεια, ο Μάνος και ο Στάθης έφτασαν στο σπίτι των Βρεττάκων το οποίο είδαν τυλιγμένο στις φλόγες. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αψηφώντας τον κίνδυνο, όρμησαν μέσα για να σώσουν το κοριτσάκι και την Ελευθερία.

Η αγωνία τους μεγαλώνει, καθώς τη φωνάζουν, ενώ την ίδια στιγμή η ζωή τους μπαίνει σε κίνδυνο με τις φλόγες να τους περικυκλώνουν και τους καπνούς α κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη Λυγίζει Και Ξεστομίζει Αλήθειες Που Πονούν

Μετά από μεγάλη προσπάθεια σύμφωνα με το περιοδικό MyTV καταφέρνουν και σώζουν τη Αγγελική ενώ βρίσκουν την Ελευθερία χωρίς τις αισθήσεις της. Τόσο ο Μάνος όσο και ο Στάθης όπως θα δούμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» βγαίνοντας από το σπίτι είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν από τον καπνό που έχουν εισπνεύσει.

Ευτυχώς όμως προλαβαίνουν και καλούν σε βοήθεια και μεταφέρονται όλοι στο νοσοκομείο, ενώ ακόμα η Μαρίνα αγνοεί τι έχει συμβεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *