Ψυχοκόρες: Οι δρόμοι τους χωρίζουν

 

Ψυχοκόρες: Οι δρόμοι τους χωρίζουν

Ψυχοκόρες: Οι δρόμοι τους χωρίζουν

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στη δραματική σειρά του ANT1 «Ψυχοκόρες» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, με τη Μάγια και τον Παύλο να τραβούν τελικά ξεχωριστούς δρόμους.

 

Τερματίζει το γάμο τους και φεύγει

Η Μάγια και ο Παύλος κατά καιρού έχουν αντιμετωπίσει σαν ζευγάρι πολλές δυσκολίες. Η Μάγια συνειδητοποιεί πόσο βαθιά ερωτευμένος είναι ο άντρας της με τη Βασιλική.

Βέβαια μετά τον θάνατο του Ευάγγελου Αρδίτη και σύλληψη της Βασιλικής με αποτέλεσμα να βρεθεί στην εξορία, η Μάγια και ο Παύλος όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες», έρχονται πιο κοντά και προσπαθούν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στον γάμο τους.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 15, 16

Η Μάγια μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Παύλο. Αποφασίζει μάλιστα να τερματίσει τον γάμο τους και φεύγει από το σπίτι , το οποίο πουλάει.

Έτσι κάνει ένα νέο ξεκίνημα και πάει να μείνει σε μια φτωχή συνοικία της Αθήνας υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των κατοίκων εκείνης της περιοχής. Ο Παύλος από την άλλη με τα χρήματα από την πώληση του σπιτιού ξεκινά τη δική του εφημερίδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι καταφέρνει να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων

Την ίδια ώρα η Βασιλική που βρίσκεται στην εξορία περνά πολύ δύσκολες στιγμές με τη Χριστίνα να την χτυπά άγρια για να ομολογήσει ότι σκότωσε τον πατέρα της Μάγιας. Ενώ επιπλέον οι ανώτεροι της Χριστίνας της ζητούν τα γράμματα από το γραφείο του διοικητή και την απειλούν .

Εκείνη όμως τους λέει ότι δεν καταλαβαίνει τι της ζητάνε. «Ούτε τον Αρδίτη σκότωσα, ούτε έχω πάρει τα γράμματα» φωνάζει….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *