Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα κάνουν για πρώτη φορά έρωτα

Επιτέλους! Ο Δημήτρης και η Άννα γίνονται ένα, μετά από αρκετά επεισόδια της σειράς “Παγιδευμένοι”. Το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα και περνά μια καυτή βραδιά πάθους, αφήνοντας για λίγο στην άκρη όσα τους προβληματίζουν.

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα τους δουν να να φιλιούνται τρυφερά, να αγκαλιάζονται, να αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά τους. Ωστόσο, τα προβλήματα δε σταματούν..

Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή.

Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη.

Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά.

Ο Ανδρέας και ο Σπύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Θα βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν τις έρευνες πιο κοντά στον δολοφόνο;

Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πολύ κοντά, στη σειρά Παγιδευμένοι.. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεπεράσουν όλα όσα τους κρατάνε παγιδευμένους τον έναν μακριά από τον άλλον;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *