Παράδεισος Κυριών: Το δραματικό τέλος της Στέλλας

 

Παράδεισος Κυριών: Το δραματικό τέλος της Στέλλας

Παράδεισος Κυριών: Το δραματικό τέλος της Στέλλας

 

Φινάλε αναμένεται να έχουμε σε λίγες μέρες και για τον “Παράδεισο των Κυριών” με την Στέλλα να έχει ένα τέλος δραματικό.

Η Στέλλα στο πρόσωπο του Χρήστου προσπάθησε να βρει την πατρική φιγούρα που της έλειπε, αλλά στην πορεία, συνειδητοποίησε το άρρωστο μυαλό του και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να σωθεί. Έτσι έφτασε στο σημείο να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει.

Παράδεισος Κυριών: Το δραματικό τέλος της Στέλλας

Η Ματούλα παρά τα όσα έχει περάσει από την κόρη της τη Στέλλα, αποφασίζει να πάρει πάνω της την ευθύνη και να θυσιαστεί για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πρόστιμο 600.000 ευρώ καίει τον…

Σκέφτεται σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα να πάρει την αστυνομία και να τους πει ότι η ίδια σκότωσε τον Χρήστο για να σώσει τη Στέλλα. Η κόρη της όμως φοβάται πως δεν θα τις πιστέψουν και σκέφτεται να εξαφανίσουν το πτώμα.

Τελικά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Ματούλα παραδίδεται καταθέτοντάς ότι εκείνη σκότωσε τον Χρήστο για να σώσει τη Στέλλα επειδή εκείνος την φερόταν βάναυσα. Έτσι η Στέλλα αφήνεται ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο διοικητής Πάνος Σταματίου είναι βιαστής

Στη συνέχεια η Στέλλα με τη συμπεριφορά της δημιουργεί ακόμα μια φορά πρόβλημα στον Χριστόφορο και στην Αμαλία, ενώ το ημερολόγιο του Χρήστου φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις και οδηγεί στη λύση υποθέσεων που εκκρεμούν.

Στο τέλος, η Στέλλα θα βρεθεί στο ψυχιατρείο και η Ματούλα θα μείνει με την Μιράντα και τον Χριστόφορο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *