Η Γη της Ελιάς: «Σε παρακαλώ Ισμήνη, κάλεσε με και μένα στον γάμο σου»

Η Γη της Ελιάς: «Σε παρακαλώ Ισμήνη, κάλεσε με και μένα στον γάμο σου»Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί κάτι που θα την σοκάρει στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και αυτό αφορά φυσικά τον γάμο της πρώην συνεργάτιδάς της, Ισμήνη, η οποία θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο. Η Γη της Ελιάς: «Σε παρακαλώ Ισμήνη, κάλεσε με και μένα στον γάμο σου»

Η Ισμήνη δεν θέλει την Μυρτάλη στον γάμο της

Μόλις η Μυρτάλη ξεκινά τις επισκέψεις στον ψυχολόγο, παρατηρεί μία μικρή αλλαγή. Νιώθει πως συμπεριφέρθηκε απαίσια στην Ισμήνη και αποφασίζει να κάνει ένα βήμα για να διορθώσει τις σχέσεις τους.

 

Η Γη της Ελιάς: «Σε παρακαλώ Ισμήνη, κάλεσε με και μένα στον γάμο σου»

Πιο συγκεκριμένα και μετά από πάρα πολύ σκέψη, η Μυρτάλη ζητάει συγγνώμη από την Ισμήνη και της αναφέρει πως είναι πρόθυμη να την βοηθήσει με τον γάμο της και φυσικά να παρευρεθεί για να βρίσκεται στο πλευρό της την χαρμόσυνη αυτή στιγμή.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Ειρήνη είναι αδέρφια

Η Ισμήνη αντίθετα δε συμφωνεί, ούτε πιστεύει αυτή την αλλαγή στη διάθεσή της με αποτέλεσμα να είναι ανένδοτη. Έτσι, η Μυρτάλη μένει μόνη κι απαρηγόρητη. Θα καταφέρει να πάει στον γάμο της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, έστω και ακάλεστη; Η συνέχεια επί της οθόνης μας…  Η Γη της Ελιάς: «Σε παρακαλώ Ισμήνη, κάλεσε με και μένα στον γάμο σου»

πηγή

Έρωτας Φυγάς 50-51-52: γιατί ο Μάρκος θυμώνει με τον Στέφανο;

Υποψιάζεσαι ότι το παιδί σου είναι θύμα κακοποίησης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *