Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή γίνεται πρωταγωνίστρια στο θέατρο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή γίνεται πρωταγωνίστρια στο θέατρο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή γίνεται πρωταγωνίστρια στο θέατρο

 

Νέα καριέρα ανοίγεται για την Αρετή, καθώς θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια στο θέατρο, στα επόμενα επεισόδια στην σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Η Αρετή αποφυλακίστηκε και αθωώθηκε σχετικά με την υπόθεση του Τάσου, ενώ φαίνεται πως επέστρεψε δυναμικά πίσω στη ζωή της και έχει σχέδια για το μέλλον της.

Όσο η Κούλα συνεχίζει να παραλαμβάνει υπέρογκα ποσά από τις κομπίνες της, η Αρετή είχε κάνει αίτηση για μία οντισιόν και την έκαναν δεχτή. Η γυναίκα ανοίγει το λάπτοπ και βλέπει την θετική απάντηση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα σε αμόκ – Του ορμά δίχως έλεος

Αμέσως πηδάει από την χαρά της και λέει ότι θα γίνει πρωταγωνίστρια για να σκάσουν οι εχθροί της. Η Κούλα με την Ασπασία βάζουν τα γέλια, αλλά η Αρετή δεν αστειεύεται καθόλου κι έχει σκοπό να γίνει ηθοποιός.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι των Βρεττάκων, καθώς μαθαίνει από τον Μάνο και την Μαρίνα πως ο Ισίδωρος παρατείνει κι άλλο την διαμονή του στο Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Μόλις κλείνουν το τηλέφωνο, η Αμαλία αρχίζει να σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά της, γεγονός που σοκάρει τον Μάνο και την Μαρίνα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *