Το Ναυάγιο: Αυτοκτονεί ο Ιπποκράτης; Το τραγικό του τέλος

 

Το Ναυάγιο: Αυτοκτονεί ο Ιπποκράτης; Το τραγικό του τέλος

Το Ναυάγιο: Αυτοκτονεί ο Ιπποκράτης; Το τραγικό του τέλος

 

Προς το μεγάλο φινάλε οδεύει η σειρά του MEGA “Το Ναυάγιο” και το τέλος του Ιπποκράτη προμηνύεται τραγικό. Θα οδηγηθεί τελικά στην αυτοκτονία;

Ο Ιπποκράτης και το παρελθόν του θα μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Ειρήνη έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι και πόσο άρρωστος είναι ψυχικά.

 

Το Ναυάγιο: Αυτοκτονεί ο Ιπποκράτης; – Το τραγικό του τέλος

Η Ειρήνη, με τη βοήθεια και του Πέτρου, αλλά και της Ευγενίας, θα προσπαθήσει να λύσει τους γρίφους γύρω από την εξαφάνιση της Κλαίρης, καθώς θέλει να δικαιώσει την ίδια, αλλά και να προστατεύσει τον Ορφέα από τον αδίστακτο λιμενικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πέφτει μούρη με μούρη με τον δολοφόνο του

Η Ειρήνη θα ενώσει τα κομμάτια του παζλ και θα καταλάβει ότι η Κλαίρη είναι θαμμένη κάτω από τις τριανταφυλλιές στον κήπο, αφού η Δήμητρα είπε πως είδε τον Ιπποκράτη με χώματα, ενώ ο ίδιος απαγορεύει σε όλους να πλησιάσουν εκεί.

Έτσι, η Ειρήνη παίρνει την κατάσταση τα χέρια της και βρίσκει την στιγμή που λείπουν όλοι από το σπίτι, να σκάψει κάτω από τις τριανταφυλλιές. Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24 βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης και σοκάρεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Όλα τελειώνουν σήμερα, για να αρχίσουν ξανά

Δεν χάνει ευκαιρία και τηλεφωνεί στην αστυνομία, η οποία με την σειρά της ειδοποιεί την στρατονομία. Άντρες της στρατονομίας πηγαίνουν στο γραφείο του Ιπποκράτη και του λένε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Ο Ιπποκράτης όμως, θα καταφέρει να τους ξεφύγει, αλλά θα νιώσει το τέλος του να πλησιάζει. Έτσι, θα πάρει την απόφαση να βάλει με άλλο τρόπο τέλος στη ζωή του…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *