Ψυχοκόρες: Η ζωή της Βασιλικής γκρεμίζεται

 

Ψυχοκόρες: Η ζωή της Βασιλικής γκρεμίζεται

Ψυχοκόρες: Η ζωή της Βασιλικής γκρεμίζεται

 

Πάνω που η Βασιλική ξεκινάει να βρίσκει τα πατήματά της στο κολλέγιο, η ζωή της γκρεμίζεται στα προσεχή επεισόδια στις “Ψυχοκόρες”.

Ο Παύλος θα εξηγήσει στη Βασιλική τον λόγο που απομακρύνθηκε από κοντά της, ενώ ο Ερμής που πιέζεται από τον πατέρα του αποφασίζει να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει στη Μάγια και στον παππού του για την απιστία του πατέρα του.

Ψυχοκόρες: Η ζωή της Βασιλικής γκρεμίζεται

Έτσι τους δείχνει το γυμνό πορτρέτο που βρήκε κρυμμένο στο γραφείο του Παύλου. Η Μάγια μόλις βλέπει τον πίνακα μένει άναυδη και κάποιες μέρες αργότερα επιβεβαιώνεται για τη σχέση του Παύλου και της Βασιλικής κι ετοιμάζεται για εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η αποκάλυψη της Δανάης Παππά για τον ρόλο της Θοδώρας

Παράλληλα ο Παύλος και η Λένα συνεργάζονται για την έκδοση του αντικυβερνητικού υλικού. Εντωμεταξύ η μητέρα του μετακομίζει στο σπίτι και η Μάγια της δίνει το δωμάτιο που έμενε η Βασιλική, αναγκάζοντας έτσι την κοπέλα να κοιμάται με το υπηρετικό προσωπικό.

Ο υπουργός εξοργίζεται με τη Μάγια που τον ξεγέλασε, αφού η Βασιλική έχει απολυτήριο δημοτικού. Εκείνη του λέει ότι ούτε αυτή το γνώριζε και του υπόσχεται ότι θα την τιμωρήσει. Την κλείνει στην αποθήκη και δεν την αφήνει να ξανά πάει στο σχολείο, ενώ την βάζει να κάνει δουλειές στην κουζίνα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια χαροπαλεύει

Στη συνέχεια όπως θα δούμε στη σειρά «Ψυχοκόρες», Βασιλική και Παύλος ξανασμίγουν, ενώ η Μάγια με την αναβολή της ψήφου των γυναικών αποφασίζει ότι δεν χρειάζεται τη Βασιλική στον αγώνα της και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει νέο μαρτύριο για εκείνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *