Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σοκ Στην Σειρά – Αυτό Θα Είναι Το Τραγικό Τέλος Του Αλέξη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σοκ Στην Σειρά – Αυτό Θα Είναι Το Τραγικό Τέλος Του Αλέξη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, Ο άρρωστος έρωτας που έχει o Αλέξης για την Μύρταλη τον οδήγησε ίσε ακραίες πράξης και συμπεριφορές.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σοκ στην σειρά – Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Αλέξη

Η Μαργαρίτα παρακολουθώντας τις ολοένα και περίεργες πράξεις του, πήρε την μεγάλη απόφαση. Τον έβαλε με την σύμφωνη γνώμη του στο ψυχιατρείο, με σκοπό να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Ήταν μια δύσκολη διαδρομή, αλλά στο τέλος επιστρέφει στο σπίτι του. Σαν φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς τις εμμονές του παρελθόντος. Θα προσπαθήσει να κερδίσει πίσω την ζωή του, και τελικά θα τα καταφέρει. Μόλις μπει σε κανονικούς ρυθμούς στην νέα του ζωή πλέον, θα πέσει πολύ γρήγορα στα δίχτυα του έρωτα. Όχι στην Μυρτάλη. Νέος; έρωτας, και η Μυράλη θα αισθανθεί πολύ ανακουφισμένη πιά. Μία πολύ καυτή ύπαρξη θα τον κερδίσει. Ο γιος της Μαργαρίτας θα κολλήσει με μια επισκέπτρια της κλινικής που ήταν και θα τον τρελάνει. Αλλά σε λογικά πλαίσια. Όχι αρρωστημένα όπως στο παρελθόν. Δε θα ψάξει να βρει αμέσως την Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Έρχονται επεισόδια που κόβουν την ανάσα»

Ο Αλέξης αυτή τη φορά θα βγάλει ακόμα πιο επικίνδυνο εαυτό προς εκείνη. Υπάρχει μία σκηνή που ο ήρωάς μου βλέπει την Μυρτάλη από μακριά, την φωνάζει κι εκείνη αρχίζει να τρέχει… Η ζωή της λοιπόν θα μπει ξανά σε κίνδυνο». Η Μυρτάλη βρίσκεται σε ψυχολογικό σοκ, και όσο και αν η μητέρα του Αλέξη της λέει ότι ο γιος της είναι καλά και έχει θεραπευθεί, αυτή δεν μπορεί να ησυχάσει. Πολύ σωστά θα πούμε εμείς, αφού το κακό δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του. Στο μυαλό του Αλέξη υπάρχει μόνο ένα πράγμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Η Ιουλία είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί»

Πως θα κάνει δική του την Μυρτάλη. Τελικά θα κάνει ξανά και νέα απόπειρα να την κάνει “κτήμα” του και να την έχει αποκλειστικά αυτός. Αλλά αυτήν την φορά θα είναι και η τελευταία του. Θα τον ξαναπάνε ξανά στο ψυχιατρείο, μόνο που αυτήν την φορά δεν θα ξαναβγεί ποτέ από εκεί. Θα πεθάνει στο κελί του, με τις φαντασιώσεις του, ότι είναι μαζί με την Μυρτάλη.  Συντομα θα έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό τέλος του Αλέξη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *