Η Γη της Ελιάς: «Ήθελα να δω αν είσαι καλά…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Ήθελα να δω αν είσαι καλά…»

Η Γη της Ελιάς: «Ήθελα να δω αν είσαι καλά…»

 

Έκπληξη προκαλεί στον Λυκούργο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ένα τηλεφώνημα που δέχεται από τη Χάιδω.

 

«Ο έξω κόσμος με πλακώνει»

Γυρνώντας η Βασιλική από το μοναστήρι μιλάει στον Λυκούργο και του λέει για τη Χάιδω. Εκείνος αργότερα απελπισμένος πια καθώς δεν βλέπει να σκέφτεται εκείνη να επιστρέψει στην παλιά της ζωή συναντιέται με τον Στάθη και του μεταφέρει όσα του είπε η κόρη του που επισκέφτηκε τη Χάιδω.

«Δε νομίζω να ίδρωσε τ’ αυτί της… Άστα ρε Στάθη… πρέπει σιγά σιγά να το παίρνω απόφαση… θα ζήσω χωρίς τη Χάιδω» λέει στεναχωρημένος και εκείνος προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και να τον καθησυχάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία Ξαφνική Λιποθυμία Οδηγεί Την Χάιδω Ξανά Στο Νοσοκομείο

Στη συνέχεια όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», ο Λυκούργος γυρίζει στο σπίτι και τότε τον παίρνει τηλέφωνο η Χάιδω. «Χάιδω μου.. Με πήρες τηλέφωνο.. να χαρώ; Να αναθαρρήσω;», την ρωτάει ελπίζοντας να ακούσει κάτι καλό.

«Ήθελα να δω αν είσαι καλά.. Λυκούργο, μη νομίζεις ότι δεν σ’ αγαπάω. Ότι δεν σε σκέφτομαι. Αλλά έχω αντάρα μες την ψυχή μου και δεν μπορώ να την κάνω καλά…» του λέει η Χάιδω.

Ο Λυκούργος προσπαθεί ξανά να την πείσει ότι μαζί θα τα καταφέρουν, όμως η Χάιδω δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει. «Δεν μπορώ, Λυκούργο. Ο έξω κόσμος με πλακώνει, εδώ έχω και κάποιες στιγμές γαλήνης.. Συχώρα με», του λέει κλαίγοντας και εκείνος δεν αντέχει να την ακούει έτσι….

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα δολοφονική επίθεση κατά Μαθιού – Βασιλικής

Μετά η Γερόντισσα βλέπει τη Χάιδω να κάθεται σκεπτική και πάει κοντά της και της μιλάει

«Προσεύχομαι να λάβεις την βοήθειά Του, ώστε να επιστρέψεις σύντομα πλησίον της εγγονής σου και αναλάβεις το μερίδιο που σου αναλογεί εις την ανατροφή της. Θα σε αφήσω τώρα, αδελφή μου. Ο Θεός μαζί σου». Η Χάιδω ακούει τα λόγια της και βυθίζεται και πάλι σε σκέψεις….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *