Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

 

Ένα νέο άτομο που εισβάλλει στο Προξενιό της Ιουλίας θα δούμε να ερωτεύεται η Στάσα στα επόμενα επεισόδια κι αυτόν θα υποδυθεί ο Άκης Σακελλαρίου.

Συγκεκριμένα, η αρρώστια της Κυριακούλας, θα εντείνει τις επισκέψεις του γιατρού Γκλαβάνη στο σπίτι των Ραζίνηδων και η Φιλιώ θα έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός Άλκης Μακρής φλερτάει την Αλεξάνδρα και κάθε μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα δέχεται επίθεση αγάπης από την…

Η Κυριακούλα θα ετοιμάσει ένα δείπνο για τους δύο νέους και θα τους προτρέψει να προχωρήσουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, θα εισβάλλει στη σειρά, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου και θα υποδυθεί τον Ελληνοαμερικανό Κρίστοφερ, θετό πατέρα του Άλκη Μακρή.

Ο επιβλητικός άντρας φθάνει στην Λάρισα και εισβάλλει στους κοσμικούς κύκλους της περιοχής και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, που θα προκαλέσουν τριβές και ρήξεις μέσα στην κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης  Ταμπού: Ο ρόλος φωτιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη σειρά

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως τον ερωτεύεται η Στάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας, μιας και η ίδια θα χωρίσει σύντομα με τον Στασινόπουλο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *