Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να την ξεχάσουμε οριστικά την Χάιδω»

 

Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να την ξεχάσουμε οριστικά την Χάιδω»

Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να την ξεχάσουμε οριστικά την Χάιδω»

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη Γη της Ελιάς μιας και η Βασιλική κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στην οικογένειά της για την Χάιδω.

Αρχικά, πηγαίνει και την βρίσκει στο μοναστήρι και εκείνη την αγκαλιάζει αμέσως και την ρωτάει για την Στελλίτσα. «Μεγαλώνει και σε ζητάει. Τόσες φορές «γιαγιά» δεν είχε πει ποτέ πριν… Της λείπεις πολύ..», της λέει και βλέποντας την να βουρκώνει προσπαθεί να την καθησυχάσει: «Δεν ήρθα να σε πιέσω για τίποτα..μόνο να σε δω..Δεν θέλω να κάνεις τίποτα με το ζόρι. Παρακαλάω, όσο τίποτα, να γυρίσεις κοντά μας αλλά μόνο αν είσαι έτοιμη».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Παντελής και Άννα χρεοκοπούν – Γιατί τα χάνουν όλα;

Ωστόσο, λίγο πριν φύγει, την ρωτάει πότε θα γυρίσει όμως η Χάιδω δεν απαντά και τότε η Βασιλική την ρωτά μήπως να φύγει εκείνη από το σπίτι για να είναι μόνη της.

«Τι είναι αυτά που λες, παιδί μου; Μην το ξαναπείς αυτό! Και το σπίτι και ο πορτοκαλεώνας και τα πάντα, είναι δικά σου τώρα πια! Κράτα μόνο αυτό που σου είπα: τα πάντα είναι δικά σου, Βασιλική. Όπως είχα τον γιο μου, έχω κι εσένα», της τονίζει και Βασιλική κλαίει και την παίρνει αγκαλιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ φέρνει νέα προβλήματα σε Αθηνά και Τζον

«Μαμά μου, αυτό που χρειάζομαι δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τα σπίτια. Από σένα έχω ανάγκη.. Μη μ’ εγκαταλείψεις, σε παρακαλώ», την ικετεύει και μετά από λίγο φεύγει.

Έπειτα, η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς και μιλάει για την επίσκεψη της στην Χάιδω στο μοναστήρι: «Θα σας προσγειώσω απότομα… θα κάνω μια δυσάρεστη πρόβλεψη: πρέπει να την ξεχάσουμε την Χάιδω..Δεν θα ξαναβγεί από το μοναστήρι ποτέ!».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *