Έρωτας Φυγάς: Η Άρτεμις είναι Αδερφή του Ιάσωνα;

 

 

Έρωτας Φυγάς: Η Άρτεμις είναι Αδερφή του Ιάσωνα;

 

Έρωτας Φυγάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άρτεμις είναι Αδερφή του Ιάσωνα;

 

Καθηλωτικά αναμένονται τα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά, καθώς θα δούμε το παρελθόν της Άρτεμις να βγαίνει στο φως και ίσως υπάρχει συγγένεια με τον Ιάσωνα Δεμερτζή.

Η Άρτεμις είναι η γοητευτική γυναίκα, που μαζί με τον Φάνη καταστρώνουν σχέδιο εξόντωσης του Ιάσωνα. Ο Φάνης έχει δικούς του λόγους, ως εξώγαμο Δεμερτζή και θέλει να πάρει όσα ποτέ δεν είχε.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Χριστόφορος βρίσκει δηλητήριο στο ποτό του

Η Άρτεμις, σύμφωνα με το Tivi Σίριαλ είναι η κόρη της Ουρανίας. Ο πατέρας της, είπε στην κόρη του ότι η Ουρανία τους παράτησε για τον Γεώργιο Δεμερτζή, πατέρα του Ιάσωνα. Η κοπέλα με τα χρόνια μίσησε και μισεί την μάνα της και θέλει να την εκδικηθεί.

Από την άλλη, η Ουρανία έχει δώσει μία διαφορετική οπτική στο θέμα, αφού είπε στην Αλεξάνδρα ότι ξέρει πώς είναι να της παίρνουν από τα χέρια το παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλη η Ντίνα: «Ο Γεράσιμος είναι εγκληματίας»

Η Άρτεμις δεν γνωρίζει αυτή την οπτική. Στόχος της είναι να καταστρέψει τον Ιάσωνα, γιατί θεωρεί ότι η Ουρανία του πρόσφερε αγάπη, ενώ σε εκείνη όχι.

Μήπως όμως η Άρτεμις, δεν ξέρει ότι είναι κόρη του Δεμερτζή και αδερφή του Ιάσονα; Φημολογείται έντονα και μένει να το δούμε και στην πράξη.

Πάντως, μεταξύ τους, θα υπάρξει ένα ειδύλλιο, που θα ξεκινήσει ως σχέδιο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *