Η Γη της Ελιάς: Κανονίζει προξενιό με έναν ηλικιωμένο

 

Η Γη της Ελιάς: Κανονίζει προξενιό με έναν ηλικιωμένο

Η Γη της Ελιάς: Κανονίζει προξενιό με έναν ηλικιωμένο

 

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, με την Κούλα να κανονίζει διαδικτυακό προξενιό με έναν ηλικιωμένο άντρα.

Η Κούλα φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό και συνεχίζει τα ίδια και μετά την αποφυλάκισή της. Η γυναίκα, έχει στο νου της μόνο πώς θα βγάλει χρήματα. Το ίδιο έκανε και με την Ασπασία, αλλά και με το σχέδιο του Δημοσθένη.Η Γη της Ελιάς: Κανονίζει προξενιό με έναν ηλικιωμένο

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 30/10 έως 1/11

Μάλιστα, θα συνεχίζει να συνεργάζεται με τον Δημοσθένη, με το αζημίωτο φυσικά, για να πείσει την Ασπασία να βρει ο Δημοσθένης το μωρό της Ξένιας. Στο μεταξύ, η Κούλα θα πάει να γραφτεί στο γυμναστήριο κι εκεί θα έχει μία συνάντηση με τον Κουράκο που δεν θα βγει σε καλό.

Παράλληλα στην καθημερινότητά της, συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε και πριν μπει στη φυλακή. Κλείνει διαδικτυακά ραντεβού και συναντάει από κοντά ηλικιωμένους άντρες, για να τους τρώει τα χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του Ανέστη

Όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, στα επόμενα επεισόδια η Κούλα προχωράει με το διαδικτυακό προξενιό και κανονίζει συνάντηση με τον υποψήφιο γαμπρό, ετών 82.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *