Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Αρετής παίρνει σάρκα και οστά

 

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Αρετής παίρνει σάρκα και οστά

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Αρετής παίρνει σάρκα και οστά

 

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο την εφιάλτη θα έρθει η Αρετή, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Αρχικά, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, που παρακολουθεί στενά την χήρα του Τάσου, θα την συλλάβει τελικά, μαζί με τον εραστή και συνεργό της. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ο συνεργός θα ”λυγίσει” και θα ομολογήσει την πράξη του, ότι δηλαδή έβαλε φωτιά στον φούρνο του Τάσου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Χαμός με τον Αντώνη: «Κάνεις πλάτες στην ερωμένη σου!»

Έτσι, η Αρετή θα αθωωθεί κι ο Λυκούργος θα είναι εκείνος που θα της μεταφέρει τα χαρμόσυνα. Φυσικά, η πρώτη θα κλάψει από χαρά που δικαιώθηκε κι όλοι θα μάθουν ότι άδικα βρέθηκε στη φυλακή.Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Αρετής παίρνει σάρκα και οστά

Η μέρα της αποφυλάκισης φτάνει λοιπόν για την Αρετή, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, αλλά κανείς δεν την περιμένει έξω από τη φυλακή, κάτι που της προκαλεί τεράστια θλίψη και ανησυχία, με τον χειρότερο της εφιάλτη να παίρνει σάρκα και οστά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φεύγει και παρατάει τους πάντες

Ο μοναδικός που βρίσκεται έξω θα είναι ο Λυκούργος κι αμέσως θα της πεις πως η Μαργαρίτα είναι ο άνθρωπος που κίνησε τα πάντα, για να βγει η Αρετή από την φυλακή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *