Η Γη της Ελιάς: Κούλα και Δημοσθένης σε νέο σχέδιο

 

Η Γη της Ελιάς: Κούλα και Δημοσθένης σε νέο σχέδιο

Η Γη της Ελιάς: Κούλα και Δημοσθένης σε νέο σχέδιο

 

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στη Γη της Ελιάς, με την Κούλα και τον Δημοσθένη να ετοιμάζουν ένα νέο σχέδιο.

Η Κούλα έφερε εις πέρας το σχέδιο του Δημοσθένη κι έπεισε την Ασπασία να έρθει κοντά του και να επιστρέψει στο σπίτι. Τα σχέδια και των δύο όμως, δεν σταματάνε εδώ.

Η Γη της Ελιάς: Κούλα και Δημοσθένης σε νέο σχέδιο- Τι ετοιμάζουν

Ο Στάθης ενημερώνεται ότι η Ασπασία επέστρεψε στο σπίτι και χάρηκε πολύ, την ίδια ώρα που ο Δημοσθένης αγκαλιάζει την γυναίκα του, που είναι ξανά στο πλάι του. Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης την συνοδεύει μέχρι το μαγαζί της Αρετής και της προτείνει να βρουν υπάλληλο για να μην κουράζεται.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη θα κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και ο Ιπποκράτης τρέμει

Όμως εκείνη αρνείται καθώς έδωσε τον λόγο της ότι θα το κρατάει η ίδια

Στη συνέχεια Ο Δημοσθένης βρίσκει την Κούλα και της δίνει τις εκατό χιλιάδες που είχαν συμφωνήσει, κι εκείνη του υπόσχεται σύμφωνα με το epeisodia.com ξανά ότι θα κάνει την Ασπασία να λαχταράει μέχρι και το μωρό που έκανε με την Ξένια: «Αν το καταφέρω θα στάξεις τα 200 χιλιάρικα! Το ντιλ που έχουμε κάνει, το θυμάσαι;», τον ρωτά και δίνουν τα χέρια….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στη Μάνη…

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ασπασία ετοιμάζει το μεσημεριανό τραπέζι και η Ειρήνη με τον Δημοσθένη είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που είναι και πάλι μαζί σαν οικογένεια. Στο τραπέζι όμως είναι καλεσμένη και η Κούλα και φυσικά μαζί με τον Δημοσθένη προσποιούνται πως δεν γνωρίζονται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *