Παράδεισος Κυριών Spoiler: Θύματα απαγωγής πέφτουν οι…

Ένα ζευγάρι θα πέσει θύμα απαγωγής, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.. Θύμα απαγωγής από τον αδίστακτο Χρηστίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των γύρω του.

Όλα ξεκινούν, όταν ο Χρηστίδης πηγαίνει στους γονείς της Μιράντας, για να μιλήσουν. Εκεί, τους δένει και τους κρατά όμηρους, μέχρι να συνεννοηθεί με την Βικτώρια για το τι θα κάνουν και για το πως θα τον βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε τριπλό ταμπλό ο Θανάσης – Η ερωμένη στην Αθήνα

Οι γονείς της Μιράντας υποφέρουν, αλλά δε το δείχνουν. Άλλωστε, ο Χρηστίδης, υπό την απειλή του όπλου, τους αναγκάζει να μιλούν φυσιολογικά στην κόρη τους, όταν εκείνη τους τηλεφωνεί.

Βέβαια, από τη Μιράντα δε ξεφεύγει τίποτα! Αντιλαμβάνεται πως κάτι τρέχει με τους γονείς της, διότι τους ακούει τρομαγμένους στο τηλέφωνο. Δίχως δεύτερη σκέψη, ζητά από τον Ντίνο να την πάει από το σπίτι, για να ελέγξει την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαλύει ξανά Βασιλική και Φίλιππο

Μόλις το ζευγάρι φτάνει, εντοπίζει τους δύο ανθρώπους δεμένους, σε τραγική κατάσταση. Ο Χρηστίδης το έχει σκάσει κι έχει φτάσει στο σπίτι των Μπουραντάδων. Η Βικτώρια τον περιμένει, αλλά μαζί της βρίσκεται και ο… Γιαμαλής.

Η Μιράντα προσπαθεί να συνεφέρει τους γονείς της από το σοκ της απαγωγής, αλλά είναι μάταιο, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *