Το Ναυάγιο: Την αρπάζει από το λαιμό και την πνίγει

 

Το Ναυάγιο: Την αρπάζει από το λαιμό και την πνίγει

Το Ναυάγιο: Την αρπάζει από το λαιμό και την πνίγει

 

Καθηλωτικές οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο “Ναυάγιο”, με τον Ιπποκράτη να προσπαθεί να πνίξει την Δήμητρα.

Η Δήμητρα θα είναι εκείνη που θα βρει και θα διαβάσει το ημερολόγιο της Κλαίρης και θα καταλάβει ότι ο Ιπποκράτης είναι εκείνος που την σκότωσε. Θα σοκαριστεί και θα τον κατηγορήσει.

Θα μιλήσει ανοιχτά στον Ιπποκράτη, χωρίς φόβο ότι εκείνος έβγαλε από την μέση την Κλαίρη, όπως διαβάζουμε στο epeisodia.com. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης, αντιδρά στις κατηγορίες

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

 

Το Ναυάγιο: Την αρπάζει από το λαιμό και την πνίγει

«Είσαι με τα καλά σου, Δήμητρα; Έχεις τρελαθεί, δεν εξηγείται αλλιώς…Σύνελθε! Με λες δολοφόνο; Θες να σε διώξω μια για πάντα;», την ρωτά, αλλά εκείνη τον αντιμετωπίζει με δύναμη και δεν λυγίζει στις απειλές του:

«Ξέρω πολύ καλά τι λέω! Την κυρία Κλαίρη τη σκοτώσατε. Γι’ αυτό δεν πήρε το παιδί της φεύγοντας, γι’ αυτό βρέθηκε η βαλίτσα της στο λιμενικό, γι’ αυτό είχε μέσα ένα ρούχο που είχα ξαναδεί στην ντουλάπα της αφού υποτίθεται είχε φύγει!».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκηνές ζηλοτυπίας από την Χάιδω – Σε σοκ ο Λυκούργος

Ο Ιπποκράτης ξαφνικά ορμάει πάνω της και την αρπάζει από τον λαιμό. Η Δήμητρα φωνάζει να την αφήσει, αλλά εκείνος σφίγγει ολοένα και περισσότερο τα χέρια του.

Παλεύει να ελευθερωθεί από τα μανιασμένα χέρια και με δυσκολία καταφέρνει να του πει: «Θα με σκοτώσετε κι εμένα όπως εκείνη;». Τότε, ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί τι πάει να κάνει και την αφήνει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *