Έρωτας Φυγάς: Σοκαριστική εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα

 

Έρωτας Φυγάς: Σοκαριστική εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα

Έρωτας Φυγάς: Σοκαριστική εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα

 

Η ζωή της Αλεξάνδρας στη σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς» είναι γεμάτη ανατροπές, ενώ ένα τραγικό συμβάν θα την φέρει αντιμέτωπη με μια νέα μάχη που θα πρέπει να κερδίσει.

 

Η Αλεξάνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Αλεξάνδρα παρά τα όσα πέρασε με τον χαμό του Μάρκου, καταφέρνει και στέκεται ξανά στα πόδια της, κλείνει τις πληγές της και αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή.

Μάλιστα η αλλαγή της συμπεριφοράς του Ιάσονα την κερδίζει και έτσι τελικά εκείνη και ο Ιάσονας γίνονται και πάλι ζευγάρι. Μάλιστα αυτή τη φορά και η Αλεξάνδρα είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη μαζί του. Κάποια στιγμή ένα ευχάριστο γεγονός έρχεται να ολοκληρώσει το όμορφο κλίμα που υπάρχει πλέον μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρός ο Αστέρης - Τα πάνω κάτω στον Σασμό!

Η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ότι είναι ξανά έγκυος, το ανακοινώνει στον Ιάσονα ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ στο Κιάρι μετά από πολύ καιρό όλοι είναι χαρούμενοι και περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειας Δεμερτζή.

Η χαρά όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», αφού σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει την Αλεξάνδρα αντιμέτωπη με τον θάνατο. Φορτηγό που μεταφέρει δοχεία με πετρέλαιο περνάει από την περιοχή.

Ένα βαρέλι πέφτει και το πετρέλαιο σκορπίζεται στην άσφαλτο με αποτέλεσμα ο δρόμος να γλιστράει επικίνδυνα. όταν λίγη ώρα αργότερα από αυτό το συμβάν περνάει από τον δρόμο η Αλεξάνδρα με το αυτοκίνητό της, γλιστράει, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει με ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χάσει τις αισθήσεις της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος δολοφόνος – Ποιον σκοτώνει;

Για καλή της τύχη από το σημείο μετά από λίγο περνάει η Άρτεμις η οποία τη μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο.

Η Αλεξάνδρα καλείται να δώσει μια νέα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο Ιάσονας που ενημερώνεται για το ατύχημα τρέχει γρήγορα κοντά της ανησυχώντας τόσο για την αγαπημένη όσο και το μωρό που κυοφορεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *