Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Χάιδως μετά τον θάνατο των παιδιών της

 

Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Χάιδως μετά τον θάνατο των παιδιών της

Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Χάιδως μετά τον θάνατο των παιδιών της

 

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς θα είναι συγκλονιστικές, με την Χάιδω να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, γυρνώντας νέα σελίδα στη ζωή της.

H Αθηνά και η Μαργαρίτα επισκέπτονται τη Χάιδω στο μοναστήρι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη και δεν θέλει να επιστρέψει πίσω στην Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω γυρνάει νέα σελίδα στη ζωή της

Η Βασιλική πατάει ξανά στα πόδια της και αφοσιώνεται στο μεγάλωμα της κόρης της, έχοντας πάντα την στήριξη του Στάθη, της Αριάδνης, του Μιλτιάδη και του Παρασκευά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σαμποτάζ στα εγκαίνια της καντίνας του Τόλη

Οι μέρες περνούν και η Χάιδω συνεχίζει να παραμένει στο μοναστήρι. Ωστόσο οι αμέτρητες συζητήσεις που κάνουν με την Ηγουμένη και οι εξομολογήσεις στον Θεό την βοηθούν να ελαφρύνει την ψυχή της.Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Χάιδως μετά τον θάνατο των παιδιών της

Κάποια στιγμή συνειδητοποιεί ότι της έχουν λείψει τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ παράλληλα σκέφτεται πως ο Φίλιππος θα ήθελε αυτές τις κρίσιμες ώρες η μητέρα του να βρίσκεται δίπλα στην Βασιλική και την μικρή Στελλίτσα, σύμφωνα με το MyTv.

Μαζεύει λοιπόν όλες τις δυνάμεις της και αφού αποχαιρετάει τους ανθρώπους της Μονής παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Λίγο αργότερα χτυπάει το κουδούνι του Λυκούργου, ο οποίος βλέπει μπροστά του την Χάιδω και την σφίγγει στην αγκαλιά του.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!

Παράλληλα, της υπόσχεται πως θα την βοηθήσει να αρχίσει μία νέα ζωή.

Στη συνέχεια η Βασιλική δέχεται με χαρά την πεθερά της στο σπίτι τους και η Χάιδω ανακοινώνει σε όλους ότι είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τον τεράστιο πόνο που της καίει την ψυχή και να αφοσιωθεί σε πράγματα που έχουν ουσία για εκείνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *