Η Γη της Ελιάς: «Τι σκοπεύεις να κάνεις με τη Βασιλική;»

 

Η Γη της Ελιάς: «Τι σκοπεύεις να κάνεις με τη Βασιλική;»

Η Γη της Ελιάς: «Τι σκοπεύεις να κάνεις με τη Βασιλική;»

 

Ο Παρασκευάς που αντιλαμβάνεται ότι ο Μιλτιάδης νοιάζεται πολύ για τη Βασιλική και έχει αισθήματα για αυτήν, κάνει όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», μια συζήτηση μαζί του.

«Δεν θα κάνω ποτέ καμία κίνηση προς τη Βασιλική»

Ο Παρασκευάς που εξακολουθεί να βγαίνει με την Ειρήνη, κάποια στιγμή ζητά από τον Μιλτιάδη τα κλειδιά του σπιτιού του για να πάει εκεί μαζί της. Εντωμεταξύ έχοντας καταλάβει ότι ο φίλος του δεν βλέπει απλά φιλικά τη Βασιλική, φέρνει τη συζήτηση σε αυτήν και πάλι.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο κακός οιωνός πριν τη μεγάλη συμφορά που έρχεται

«Τι σκοπεύεις δηλαδή να κάνεις με τη Βασιλική; Θα περιμένεις να περάσει ένα διάστημα και…» πάει να ρωτήσει ο Παρασκευάς αλλά ο Μιλτιάδης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», τον σταματά λέγοντάς του

«Όχι. Δεν θα κάνω ποτέ καμία κίνηση προς τη Βασιλική» και στη συνέχεια παραδέχεται ότι εδώ και καιρό είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική αλλά ντρεπόταν να το πει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 85-86-87-88-89

Στη συνέχεια ο Μιλτιάδης που πάντα ένιωθε κάτι παραπάνω για την κόρη του Στάθη, εκτός από φιλία, στεναχωρημένος λέει στον φίλο του ότι δεν τρέφει αυταπάτες. «Για τη Βασιλική είμαι μόνο ένας πολύ καλός φίλος.

Ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω μου. Μου αρκεί να είμαι κοντά της, να τη βλέπω και να της συμπαραστέκομαι» λέει και ο Παρασκευάς τον κοιτάει καταλαβαίνοντας τον…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *