Σασμός: Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο

 

Σασμός: Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο

Σασμός: Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και η Σάντρα σώζει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο.

Συγκεκριμένα, το αλουμινάδικο θα τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από λάθος χειρισμό που θα κάνουν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους, όμως κανείς δεν θα καταλάβει πως κάτι πήγε στραβά, για αυτό κι ο Αστέρης θα συνεχίσει τη δουλειά και ο Μαθιός θα φύγει.

Όμως, οι φλόγες δεν θα αργήσουν να περικυκλώσουν τον Αστέρη, με αποτέλεσμα λίγο μετά να λιποθυμήσει από τον καπνό.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και Δράκοι : Επεισόδιο 8

Η Σάντρα που θα περνά τυχαία από το συγκεκριμένο σημείο θα αντιδράσει άμεσα και θα καλέσει βοήθεια:

«Αστέρη… Μαθιό… με ακούτε, είστε μέσα; Εχω καλέσει βοήθεια», θα φωνάξει και θα καταφέρνει να σπάσει την πόρτα για να μπει. Αμέσως, η Σάντρα θα δει τον Αστέρη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και θα κάνει τα πάντα για τον τραβήξει έξω, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

Παράλληλα, όμως, τα νέα θα έχουν κυκλοφορήσει και η Αργυρώ που θα έχει μάθει πως ήταν μόνος ο Αστέρης, θα τρέξει για να μάθει τι έχει συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Τεύκρος και Δάφνη κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Θα μπει κατευθείαν μέσα και θα τον δει πεσμένο κάτω, με τη Σάντρα να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες: «Αστέρη, μίλησέ μου, είσαι καλά; Μίλησέ μου!

Ερχεται και ασθενοφόρο», θα του φωνάζει η Αργυρώ. Μετά από μερικά λεπτά, εκείνος θα ανοίξει τα μάτια του και θα πέσει στην αγκαλιά της γυναίκας του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *