Η Γη της Ελιάς: Αρχίζει να τρέμει μέσα στο ίδιο της το σπίτι

 

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζει να τρέμει μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζει να τρέμει μέσα στο ίδιο της το σπίτι

 

Κι όμως, ένα φρικτό γεγονός θα είναι αρκετό, για να τρομοκρατήσει κάποιους πρωταγωνιστές και για να τους κάνει να αρχίσουν να σκέφτονται εντελώς διαφορετικά.

Για ακόμη μια φορά η οικογένεια Βρεττάκου θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες, εξαιτίας του Μάνου, στην Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Αρχίζει να τρέμει μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Όσο εκείνος συνεχίζει να παίρνει τα χάπια, τόσο η κατάσταση ξεφεύγει. Δε μπορεί να ελέγξει τον θυμό του, αλλά και την ενέργειά του, η οποία είναι διάχυτη και προκαλεί διαρκώς υποψίες..

Μια μέρα, ο Μάνος ξεσπά άσχημα, χωρίς να καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος το γιατί. Η Μαρίνα βρίσκεται μπροστά του, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά είναι μάταιο. Εκείνος δείχνει την βίαιη πλευρά του και τρομοκρατεί την σύζυγό του.

Η Μαρίνα αρχίζει να σκέφτεται ότι δεν είναι πια ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε όσο κανέναν. Ο Μάνος κάνει μια περίεργη έκρηξη, η οποία τρομάζει την Μαρίνα και την κάνει να φοβάται να κινηθεί μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Οι μέρες περνούν και το ζευγάρι περνάει τεράστια κρίση. Άραγε, θα καταλάβει ο Μάνος πόσο λάθος είναι με αυτή του την συμπεριφορά; Ποια στάση θα κρατήσει η οικογένεια Βρεττάκου, απέναντί του;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *