Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Έξω Φρενών Με Τον Ισίδωρο Του Κάνει Μήνυση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Έξω Φρενών Με Τον Ισίδωρο Του Κάνει ΜήνυσηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Έξω Φρενών Με Τον Ισίδωρο Του Κάνει Μήνυση

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη για τους πρωταγωνιστές της σειράς. Την ίδια στιγμή που ο Ισίδωρος αποφεύγει την Αντιγόνη στην γη της ελιάς, εκείνη του ετοιμάζει μήνυση, με τη βοήθεια του Λυκούργου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αντιγόνη έξω φρενών με τον Ισίδωρο του κάνει μήνυση

Η νεαρή ηρωίδα έχει φτάσει στα όριά της. Είναι πεπεισμένη πως ο πατέρας της είναι ο Ισίδωρος Βρεττάκος, με εκείνον να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Μοναδικός του σύμμαχος σε αυτόν τον εφιάλτη, είναι ο Κωνσταντίνος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κλέβει πολλά λεφτά – Ποιος τα κλαίει;

Τα νέα για τη σχέση αυτή πατέρα και κόρης φτάνουν στον Μάνο. Η Μαρίνα αποφασίζει να του αποκαλύψει όσα γνωρίζει, με τον Μάνο να πέφτει από τα σύννεφα. Ο κλοιός στενεύει για τους Βρεττάκους…

Η Αντιγόνη κάνει μία συζήτηση με την Μυρτάλη, εξηγώντας της πως ο θείος της είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της μητέρας της. Την εγκατέλειψε έγκυο, με την ίδια να μεγαλώνει με πολλές δυσκολίες.

Η Μυρτάλη μένει άναυδη. Δεν ξέρει πως να αντιδράσει, ούτε πως να το χειριστεί όλο αυτό. Η Αντιγόνη αποφασίζει πως το ιδανικό είναι να πιάσει τον ίδιο τον Ισίδωρο, για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής πιάνει την Δρόσω με τον Λευτέρη

Εκείνος, πανικόβλητος, την βγάζει τρελή! Της αναφέρει πως δεν ισχύει τίποτα από όσα λέει και πως είναι όλα μέρος της φαντασίας της. Όσο ο Ισίδωρος αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί της, στην γη της ελιάς, η Αντιγόνη προχωρά σε μήνυση.

Ο Λυκούργος στηρίζει την κοπέλα και της εξηγεί όλη τη διαδικασία που χρειάζεται. Εκείνη είναι αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα. Όλο της το είναι βράζει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *