Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: «Με περισσότερη μαγεία ο νέος κύκλος»

 

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: «Με περισσότερη μαγεία ο νέος κύκλος»

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: «Με περισσότερη μαγεία ο νέος κύκλος»

 

Ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας με τον τίτλο «Φλεγόμενη Καρδιά», έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και θα έχει περισσότερη μαγεία.

Η Μαρία Κίτσου θα είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς που θα μας ταξιδέψει 100 χρόνια πίσω, στους προγόνους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων. Τίποτε δεν θα είναι ίδιο.

Οι σεναριογράφοι της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκοβάλης ανέφεραν σε σημείωμά τους για τον δεύτερο κύκλο: ”Στην αρχή αυτής της αλυσίδας είναι το επόμενο ταξίδι στο μακρινό 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Τρομακτικές αλλαγές στην σειρά

Μία σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910 όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα είναι όμως το τέλος του ταξιδιού;“.

Όσο για τον Λευτέρη Χαρίτο, σύμφωνα με το Τηλέραμα, μας ενημέρωσε ότι κανένας ηθοποιός του πρώτου κύκλου δεν θα συμμετάσχει στο δεύτερο, ενώ δεν θα υπάρχουν πολλές μάχες αλλά περισσότερη μαγεία.

Διαβάστε Επίσης  Ο Όρκος: Περίληψη για τα επόμενα επεισόδια 5-6

Η μόνη που έχει υπογράψει μέχρι στιγμής είναι η Μαρία Κίτσου, μας τόνισε επίσης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *