Η Γη της Ελιάς – Νέα βίαιη επίθεση: «Βοήθεια»

 

Η Γη της Ελιάς – Νέα βίαιη επίθεση: «Βοήθεια»

Η Γη της Ελιάς – Νέα βίαιη επίθεση: «Βοήθεια»

 

Ο Μάνος βλέποντας ότι κινδυνεύει να βγει το μυστικό του στην επιφάνεια από την Αμαλία, χάνει τον έλεγχο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

«Είσαι μεγάλη αλήτισσα»

Η Αμαλία παίρνει τα αποτελέσματα για το χάπι από το εργαστήριο και πηγαίνει στον Μάνο και τον φοβερίζει ότι θα μιλήσει στον πατέρα του αν δεν την αφήσει ήσυχη. «Πέρα από τον ύπνο σου, έχασες κι ένα χάπι από αυτά που παίρνεις τελευταία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Το έστειλα για ανάλυση κι έμαθα ότι είναι αμφεταμίνες. Άφησε με ήσυχη. Διαφορετικά θα μιλήσω στον πατέρα σου» του λέει και εκείνος της απαντά ότι θα την βγάλει τρελή.

Η Αμαλία όμως όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» πλέον δεν φοβάται, καθώς ξέρει ότι με τη συμπεριφορά που έχει ο Μάνος τελευταία, ο Ισίδωρος θα την πιστέψει. Έτσι του λέει «κάνε ότι νομίζεις» και πάει να φύγει αλλά εκείνος της παίρνει την τσάντα, την ανοίγει και βλέπει ότι είχε βάλει το κινητό της να τον μαγνητοφωνεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ επιστρέφουν άρον άρον στην Κρήτη

Τότε έξαλλος ο Μάνος της λέει

«Δεύτερη φορά στην παγίδα δεν πιάνομαι. Είσαι μεγάλη αλήτισσα» και πετάει κάτω το κινητό και το σπάει, εμώ την πιάνει βίαια το χέρι και εκείνη αρχίζει να φωνάζει «Το χέρι μου! Πονάω ! Άσε με! Βοήθεια!».

Ο Αποστόλης ακούγοντάς την μπαίνει μέσα και ρωτά τον Μάνο «Τι γίνεται αφεντικό; Τι φωνές είναι αυτές;» και τότε εκείνος σαστίζει, αφήνει αμέσως το χέρι της Αμαλίας και τον κοιτά…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *