Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό ξεκινά

 

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό ξεκινά

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό στον Σασμό ξεκινά, μιας και η Μαρίνα μαθαίνει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και η αντίδρασή της μόνο καλή δεν είναι.

Ο Μαθιός μια μέρα θα πάει στο σπίτι της Μαρίνας για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τη γιαγιά Ειρήνη, όμως η πρώτη θα τους ακούσει και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ή παντρευόμαστε, ή σε χωρίζω»

«Πόσο καιρό ξέρεις τον δολοφόνο του Στεφανή και τον καλύπτεις;», θα ρωτήσει την γιαγιά Ειρήνη και εκείνη θα μείνει άναυδη.

«Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ήταν κόκκινο πανί για σένα αλλά βλέπω πως καλύπτεις το έγκλημά του και μένεις στο ίδιο σπίτι με τον Αντώνη. Να βρίζεις και να καταριέσαι την Καλλιόπη μπορείς. Να καταδόσεις το έγκλημα του γιου της για να αποδοθεί δικαιοσύνη, δυσκολεύεσαι».

Αργότερα, η Μαρίνα κατηγορεί και την Καλλιόπη, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Οσο ξέρω ότι ο γιος σου κυκλοφορεί ατιμώρητος, δεν πρόκειται να ηρεμήσω ποτέ. Εσύ φρόντισε όταν με βλέπεις να με αποφεύγεις γιατί δεν είμαι σίγουρη πως θα κρατήσω την ψυχραιμία μου και δεν θα ουρλιάξω την αλήθεια παντού. Τελειώσαμε».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος του Ορέστη γκρεμίζεται όταν μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Δημοσθένη

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, η Μαρίνα μετά τις αποκαλύψεις για τον Μαθιό θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από το σπίτι με τον Αντώνη, ωστόσο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αποκαλύψει τα πάντα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *