Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 66-67-68-69-70-71-72-73-74-75

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 71-72-73-74-75

Οι περιλήψεις των επεισοδίων  του 3ου κύκλου 66-67-68-69-70-71-72-73-74-75 της σειράς της ΕΡΤ1, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο επεισόδια 66-67-68-69-70-71-72-73-74-75

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 5/12/22 Επεισόδιο 66

Ο Θοδωρής, από την άλλη, είναι πολύ θετικός και βάζει τις υπογραφές για την υποθήκη του σπιτιού, ενώ ο παπάς βάζει το χεράκι του και πείθει τη Βαλέρια να πληρώσει τον φόρο που της ζητάνε για τη βρύση. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος βάζει να ξαναδεί το βίντεο με τη «δίδυμη αδερφή» της Σουτζούκη στο στριπτιζάδικο, μιας και έχει όλο και περισσότερες απορίες, ενώ ο Σίμος έχει μια μεγάλη ανησυχία, ότι η αστυνομική αρχή του τόπου θα πάρει χαμπάρι πως τη δουλέψανε… ψιλό γαζί.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 6/12/22 Επεισόδιο 67

Η Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια με το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Η Φιλιώ πάλι, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πιέζει τον Παναγή να μιλήσει στη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, ο Σίμος προσπαθεί, μάταια, να ρίξει στάχτη στα μάτια του Κανέλλου. Η Βαλέρια πάει στην Αθήνα για να βρει τη Σουτζούκη και τον γιο του Κίτσουλα, στην Αθήνα πάει και ο Κανέλλος όμως, αποφασισμένος να μάθει τι συμβαίνει.

Η Σύλβια ετοιμάζεται να φέρει… τσουνάμι αλλαγών στο χωριό και κάνει δημοψήφισμα, για να γίνει ο Πλάτανος μια ανταλλακτική κοινωνία, στην οποία τα λεφτά δεν θα έχουν καμιά θέση. Στο μεταξύ, η Κατερίνα αποφασίζει ότι δεν έχει καμιά θέση πια στη ζωή του Παναγή. Τι θα κάνει ο Κανέλλος όταν μάθει την αλήθεια για το αβγό Φαμπερζέ και τον μπακάλη;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 7/12/22 Επεισόδιο 68

Ο Κανέλλος έχει ενώσει τα κομμάτια του παζλ και πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον κολλητό του στη φυλακή ή θα πάει κόντρα στην ηθική και στις αξίες του. Η Σύλβια, πάλι, έχει αποφασίσει πως η ανταλλακτική κοινωνία είναι η αλλαγή που χρειάζεται το χωριό και έχει βγει στη γύρα για να αποσυνδέσει όλες τις ταμειακές μηχανές. Το ευρώ μέσα στα σύνορα του Πλατάνου θα αντικατασταθεί από καυσόξυλα, κάστανα, σεμεδάκια και ό,τι έχει ο καθένας ευχαρίστηση, με εντολή της νέας προέδρου.

Η Κατερίνα βλέπει μόνο τοίχο στον γάμο της με τον Παναγή και είναι πλέον σίγουρη πως δεν μπορεί να του προσφέρει τη ζωή που ονειρεύτηκε. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια είναι σίγουρη ότι θα αγοράσει το πανδοχείο του Κίτσουλα κοψοχρονιά, αλλά η διαπραγμάτευση με τον γιο του μακαρίτη θα αποδειχτεί πολύ σκληρή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Εγκέφαλος ετοιμάζει… πάρτι στο χωριό.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 8/12/22 Επεισόδιο 69

Η Κατερίνα συνεχίζει να τσακώνεται χωρίς λόγο με τον Παναγή, στην προσπάθειά της να τον κάνει να τη χωρίσει, ενώ η Φιλιώ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη νύφη της. Ο Κανέλλος, πάλι, ο οποίος έχει καταλάβει πολύ καλά τι έχει συμβεί με το αβγό, αποφασίζει να μη συλλάβει τον Ηλία και τον Σίμο, αλλά τους βάζει να δωρίσουν τα χρήματα που τους έχουν μείνει στο χωριό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η καριέρα της Βασιλικής εκτοξεύεται

Ο μπακάλης, με πόνο ψυχής, αναγκάζεται να «χρηματοδοτήσει» τα σχέδια της Σύλβιας, η οποία θέλει να επενδύσει στην αγορά του πανδοχείου. Κι ενώ ο Εγκέφαλος ετοιμάζει τα χειρότερα για τους Πλατανιώτες, κάτι φαίνεται ότι ετοιμάζει και η Μυρτώ, αφού στέλνει από ένα γράμμα στον Τζώρτζη και τη Χρύσα. Τι έχει αποφασίσει να κάνει η γιατρέσσα μας για να τη σιχαθεί ο Παναγής μια για πάντα και να δεχτεί να χωρίσουν;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 9/12/22 Επεισόδιο 70

Τα γράμματα από τη Μυρτώ έχουν φέρει αναστάτωση, μιας και ο Τζώρτζης αναρωτιέται αν πρέπει να διαβάσει το δικό του ή να το καταστρέψει, ενώ την ίδια απορία έχει κι ο Θύμιος, ο οποίος έχει παραλάβει το γράμμα της Χρύσας. Η Κατερίνα συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τον Παναγή να τη χωρίσει, αλλά εκείνος δεν φαίνεται πρόθυμος να τη «βοηθήσει» να πετύχει τον σκοπό της. Τα πάνελ φτάνουν στο χωριό, μαζί με τα πρώτα δενδρύλλια, και η Σύλβια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών.

Την ίδια ώρα, ο Σώτος είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, για να ξεμπλέξουν από τους εκβιασμούς του Εγκεφάλου. Θα συμφωνήσει η κυκλοθυμική… παπάγια να δώσει το μαγικό νερό με αντάλλαγμα να γίνει ο Πλάτανος διάσημος σε όλο τον κόσμο; Θα αποκαλύψει η γλυκιά «μπουγάτσα» το ύπουλο σχέδιο της Μυρτώς στον Τζώρτζη;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 12/12/22 Επεισόδιο 71

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης κάνει την πρώτη του… σύλληψη, ντυμένος αστυνομικός, και ο Κανέλλος κινδυνεύει να μπει σε διαθεσιμότητα εξαιτίας του. Η Μάρμω πιστεύει πως κάτι τρέχει με την Κάθριν και αποφασίζει να το ανακαλύψει. Ο Πετράν, με τη σειρά του, ανυπομονεί να ανακαλύψει τι τόσο σημαντικό θέλει να συζητήσει η Κατερίνα μαζί του.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 13/12/22 Επεισόδιο 72

Η Κατερίνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, με σκοπό να την πιάσει επ’ αυτοφώρω ο Παναγής με τον Πετράν και να τη σιχαθεί μια για πάντα. Όλα βαίνουν καλώς, με εξαίρεση τον παπα-Νώντα, που καταλήγει… παράπλευρη απώλεια, αφού πιάνει τη γιατρέσσα να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Πετράν. Ο δασονόμος μαζεύει τα πράγματά του από το… βαγγελόσπιτο και προσπαθεί να αποδεχτεί πως ο γάμος του έχει τελειώσει. Η Φιλιώ, πάλι, αρνείται πεισματικά να το δεχτεί και παρακαλεί τον Σώτο να κρατήσει τον αδερφό του μακριά από την Κατερίνα.

Την ίδια ώρα, η Σύλβια είναι αποφασισμένη να κάνει στον Ζάχο μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί, ενώ η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν βλάχο να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της. Κι ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα υποφέρουν χώρια, η Μάρμω αναλαμβάνει δράση για να τους τα ξαναβρεί -πάση θυσία.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Μηνάς μετανιώνει και ζητάει συγγνώμη για όλα

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 14/12/22 Επεισόδιο 73

Ο Παναγής είναι σε μαύρα χάλια, αλλά η Κατερίνα είναι σίγουρη πως πρέπει να το τραβήξει μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους θέλει να το τραβήξει κι ο Πετράν, όμως, που πετάει στα σύννεφα με την ανέλπιστη τύχη του και θέλει να τα ζήσει όλα με τη γιατρέσσα.

Η Σύλβια και η Βαλέρια προσπαθούν να πείσουν το Ζάχο να ρίξει την τιμή για το πανδοχείο, αλλά ένας νέος αγοραστής μπαίνει στο παιχνίδι και τους χαλάει τα σχέδια. Ο Χαραλάμπης δίνει τελεσίγραφο στην Καλλιόπη, πως πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μεταξύ τους, ενώ η Αγγέλα δίνει τελεσίγραφο στο ζεύγος Μαργκαρί, πως πρέπει να την κάνουν συνεταίρο τους. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος είναι γεμάτος ιδέες και η αγορά του πανδοχείου είναι μόνο μία από αυτές. Μια ιδέα, όμως, έχει και η Κατερίνα, η οποία ανακοινώνει σε όλους πως θα… συγκατοικήσει με τον Πετράν.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 15/12/22 Επεισόδιο 74

Σαν βόμβα σκάει στο χωριό η είδηση πως η Κατερίνα ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με το νέο της «αμόρε». Ο Παναγής, πικραμένος και διαλυμένος, της επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού, ενώ ο Πετράν δηλώνει πανευτυχής, αν και η συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι του εξελίσσεται σε πολύ δύσκολο γρίφο.

Την ίδια ώρα, η φήμη της θαυματουργής βρυσούλας του Πλατάνου ξεπέρνα τα σύνορα της χώρας και οι απαιτήσεις του Ζάχου για το πανδοχείο που κληρονόμησε, εκτοξεύονται στα ύψη. Κι ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές φαίνεται να το ξανασκέφτονται, ο Εγκέφαλος παραμένει δυναμικά στο παιχνίδι και είναι έτοιμος να τινάξει τη μπάνκα και τα… μυαλά του άπληστου Ζάχου, στον αέρα. Ο Θοδωρής, πάλι, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πλάτανο, για να βάλει μυαλό στην ξαδέρφη του, η οποία, όμως, έχει τραβήξει τόσο πολύ το σκοινί με τον Παναγή, που κινδυνεύει να κοπεί, μια για πάντα.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 16/12/22 Επεισόδιο 75

Ο Θοδωρής έρχεται στον Πλάτανο με σκοπό να τα ξαναβρεί στην Κατερίνα και τον Παναγή, αλλά η ξαδέρφη του τον φέρνει προ τετελεσμένου και του «διαφημίζει» τον νέο έρωτά της με τον Πετράν. Προ τετελεσμένου τους φέρνει όλους και ο Ζάχος όμως, που είναι αποφασισμένος να πουλήσει το πανδοχείο σε όποιον δίνει τα περισσότερα και η Βαλέρια αναγκάζεται να βάλει ένα ακόμα ύπουλο σχέδιο σε εφαρμογή.

Ο Χαραλάμπης πείθει την Καλλιόπη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Παναγής πείθει τον εαυτό του ότι έχει τελειώσει οριστικά με τις «ευκαιρίες» και ετοιμάζεται για διαζύγιο. Η Μάρμω πάλι, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, και να μην αφήσει τον γάμο του Παναγή και της εγγόνας του Βαγγέλα να διαλυθεί. Θα τα καταφέρει να τους τα ξαναβρεί πριν μπούνε οι υπογραφές;

ΠΗΓΗ:https://www.epeisodia.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *