Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Τι είσαι μωρέ; Νονός της νύχτας;»

Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Τι είσαι μωρέ; Νονός της νύχτας;»Μια πολύ δυνατή σκηνή θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Ισίδωρο και τον Κωνσταντίνο. Ένα λάθος του συμβολαιογράφου έκανε τον Ισίδωρο να μάθει όλη την αλήθεια για το ποιόν του και ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στους δύο άνδρες ξεκινά.

Έξω φρενών ο Ισίδωρος απόψε στην Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος, απόψε στην Γη της Ελιάς μπουκάρει στο γραφείο του Κωνσταντίνου και ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους ξεκινά. Ο άνδρας συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν όσα έμαθε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το νέο δολοφονικό σχέδιο του Αλέξη

«Τί είσαι νονός της νύχτας; Τί σόι άνθρωπος είσαι εσύ;» είναι μια κουβέντα που του λέει με τον Κωνσταντίνο να μην τα αρνείται. Ο ίδιος τα παραδέχεται όλα, πως είναι ένας δολοφόνος και δίνει εντολές να σκοτώσουν ηλικιωμένους ανθρώπους με σκοπό να τους αρπάξουν όλη τους την περιουσία.

Από δω και πέρα ένας νέος πόλεμος ξεκινά στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Ισίδωρο και τον Κωνσταντίνο. Θα τα προδώσει όλα ο Ισίδωρος στην αστυνομία ή θα κάνει πίσω, καθώς ο συμβολαιογράφος τον κρατάει στο χέρι έχοντας ένα πολύ δυνατό χαρτί, που δεν είναι άλλο από την απάτη που έστησαν για την διαθήκη του Ιπποκράτη;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σε Μια Στιγμή Αδυναμίας Ο Στάθης Τηλεφωνεί Στην Ιουλία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *