Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πέφτει θύμα τ….

 

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πέφτει θύμα τ….

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πέφτει θύμα τ….

 

Η Σάντρα από τη στιγμή που πήγε στην Άνω Ποριά, μόνο προβλήματα δημιουργεί και όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Σασμός», βάζει στόχο της τη γιαγιά Ειρήνη.

Βάζει στο μάτι ένα περιδέραιο

Η Σάντρα όπως έχουμε δει είναι εθισμένη στον τζόγο, αλλά οι οικονομικές της δυσκολίες την κρατούν αρκετές φορές μακριά από τις χαρτοπαικτικές λέσχες. Βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο να μην τζογάρει και έτσι προσπαθεί να βρει τρόπους για να αποκτήσει χρήματα που θα της δώσουν τη δυνατότητα να παίζει.

Αρχικά απευθύνεται στον Βαγγέλη και του ζητάει το μερίδιο της από τα χρήματα που κέρδισαν μαζί. Εκείνος όμως αρνείται να της τα δώσει γιατί βλέπει ότι η κοπέλα είναι εθισμένη στον τζόγο άρα και επιρρεπής, οπότε θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να την κρατήσει μακριά από τις λέσχες, θέλοντας να τη βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα στο κρεβάτι με τον Φίλιππο! Σύγκρουση Γιώργη-Μυρτάλης

Αφού δεν καταφέρνει τίποτα με τον Βαγγέλη, πηγαίνει αργότερα στον πατέρα της και του λέει ψέματα ότι επέστρεψε τη φωτογραφική μηχανή που είχε αγοράσει με 100 ευρώ, αλλά δεν πήρε πίσω τα χρήματά της. Έτσι όταν εκείνος της δίνει τα χρήματα η Σάντρα αντιδρά λέγοντάς του ότι δεν της φτάνουν και του ζητάει περισσότερα.

Εντωμεταξύ κάποια στιγμή που η Σάντρα περπατά έξω συναντά τη γιαγιά Ειρήνη που όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», δεν νιώθει και τόσο καλά. Έτσι της υπόσχεται ότι θα πάει να την δει στο σπίτι, ενώ την συμβουλεύει τι να κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Κλαίρη και Μανόλης χωρίζουν οριστικά

Αργότερα πηγαίνει να την επισκεφτεί και η γιαγιά Ειρήνη θα εξακολουθεί να μην αισθάνεται ακόμα καλά. Μάλιστα καθώς κρυώνει θα πει στην κοπέλα να πάει στο δωμάτιό της για να της φέρει το σάλι της.

Πηγαίνοντας λοιπόν στο δωμάτιο βρίσκει και ένα περιδέραιο στο κομοδίνο και αμέσως σκέφτεται να το πάρει για να το πουλήσει, έτσι ώστε να αποκτήσει χρήματα για να πάει στην χαρτοπαικτική λέσχη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *