Η Γη της Ελιάς: Τα χάνει όλα και αυτοκτονεί

Ένας από τους πρωταγωνιστές θα υποφέρει αρκετά… Ένα μοιραίο λάθος θα σκορπίσει τον τρόμο σε δύο οικογένειες. Ένας ισχυρός άντρας χάνει τα πάντα και πέφτει στην ίδια του την παγίδα. Ποιος είναι αυτός και τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Η τιμωρία δε θα αργήσει να έρθει για τον Δημοσθένη Καπερνάρο, στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Το τέλος του θα γραφτεί με πόνο για τον ίδιο, αλλά με λύτρωση για τους ανθρώπους που υπέφεραν εξαιτίας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Κλαίρη είναι τυφλή – Ο Μανόλης στο πλευρό της

Οι μέρες που έρχονται, είναι δύσκολες για όλους. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Δημοσθένης δυστυχώς θα κάνει ένα φρικτό λάθος, το οποίο θα τον οδηγήσει στα χέρια της Δήμητρας. Εκείνη, μόλις ανακαλύψει πως έχασε τη ζωή του ο Κίμωνας, θα τον τιμωρήσει σκληρά.

Η Ασπασία θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό. Ο άντρας που αγάπησε, ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και σκότωσε τον γιο τους. Θα απαρνηθεί όλη τη ζωή της μαζί του, καθώς και τα πλούτη που της χάρισε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 14, 15, 16

Ο Δημοσθένης θα τα χάσει όλα, σύμφωνα με το youfly.com σταδιακά, στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Κάποιοι αναφέρουν πως θα αυτοκτονήσει, άλλοι πως θα μπει φυλακή και θα σαπίσει, πίσω από τα σίδερα.. Όπως και να έχει, η τιμωρία του θα είναι παραδειγματική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *