Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

 

Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας στο Προξενιό της Ιουλίας κι έτσι ο παράνομος δεσμός συνεχίζεται, αλλά οι βραδινές επισκέψεις του στο σπίτι της θα πέσουν στην αντίληψη της Κατερίνης.

Το νέο για τη σχέση Στασινόπουλου και Στάσας αρχίζει να διαδίδεται και η γυναίκα του ήδη εδώ και καιρό ένιωσε πως ο άντρας της έχει απομακρυνθεί από εκείνη και υποψιάζεται κάποια εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι την απατάει με τη Στάσα.Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί

Τα νέα όμως δεν αργούν να φτάσουν και στον Τύρναβο και η χήρα του Σκούταρη βάζει νύχτα στο σπίτι της τον διοικητή της χωροφυλακής, με το μαντάτο αυτό να φτάσει και στα αυτιά της Κατερίνης.

Η γυναίκα παθαίνει φυσικά σοκ τόσο με την προδοσία του όσο και με την ταυτότητα της γυναίκας με την οποία την απάτησε.

«Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;», ρωτάει η Κατερίνη τον Κωστή κι εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να πει ότι είναι ψέμα, αλλά καταλαβαίνει ότι είναι μάταιο. «Δεν το ήθελα. Ηταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Συγγνώμη», της λέει, αλλά εκείνη είναι έξαλλη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των κυριών: Ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.

«Τι λες, Κωστή; Κατέστρεψες το σπίτι μας και τον γάμο μας, με ξεφτίλισες και όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας. Μας διέλυσες και ζητάς συγγνώμη; Πώς μπόρεσες;», του φωνάζει κι έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Κωστή αφού δεν μπορεί να ζει μέσα στο ψέμα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *