Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

 

Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

 

Το τέλος του Ορέστη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ο οποίος με βαριά καρδιά εγκαταλείπει την Μάνη, γεμάτος τύψεις ότι δεν μπόρεσε να σώσει την Αλκμήνη.

Αρχικά, η Αντωνία μαθαίνει πως η πρώην σύντροφός της θα παντρευτεί τον Ορέστη και πέφτει κάτω από τα σύννεφα, μιας και πίστευε πως θα τα ξανά έβρισκαν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Η αποκάλυψη αυτή την βγάζει έξω από τα ρούχα της και δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόρριψη της Αλκμήνης. Έτσι, η Αντωνία, κυριευμένη από μίσος και ζήλεια, πηγαίνει και την μαχαιρώνει, γράφοντας τον θλιβερότερο επίλογο σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας σοκάρουν ολόκληρη την Μάνη, όμως ο Ορέστης είναι όμως αυτός που νιώθει τις μεγαλύτερες τύψεις και ενοχές, μιας και δεν πρόλαβε να την σώσει και αισθάνεται πως δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στην Αρεόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ξεσπά σε κλάματα μόλις βλέπει…

Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Αλκμήνης, ο Ορέστης πουλάει την επιχείρησή του και επιστρέφει ράκος στην Αθήνα, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *